×

Νέο Bobbi Brown Crushed Creamy Color για τα ζυγωματικά και τα χείλη


Η αγαπημένη Crushed Collection της Bobbi Brown ανανεώνεται με το νέο Crushed Creamy Color για ζυγωματικά και χείλη και σας καλεί να ανακαλύψετε την πιο sexy πλευρά του εαυτού σας. Θα λατρέψετε την εύκολη εφαρμογή του, κάτι που ισχύει για όλα τα προϊόντα χειλιών της Bobbi Brown, και θα εθιστείτε με την απαλή σύνθεσή του, που απλώνεται εύκολα χάρη στην κρεμώδη υφή. Όσο για το χρώμα; Μοναδικά ακαταμάχητο! Εύκολη χρήση. Απαλή αίσθηση. Τέλειο Blending. Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους εφαρμογής που θα απογειώσουν το look σας.


Crushed creamy color for cheeks & Lips

Ερωτευτείτε το! Περάστε όσες στρώσεις επιθυμείτε, αναμείξτε το και χαρίστε στα χείλη και στα ζυγωματικά σας ένα feel-good ροδαλό αποτελέσματα όλη μέρα.

Εύκολη εφαρμογή

Το απαλό του χρώμα αναμειγνύεται εύκολα και ολοκληρώνει άψογα το look που επιθυμείτε, χωρίς να φοβάστε ότι το παρακάνετε.


Feel-Good Σύνθεση

Η κρεμώδης και ενυδατική του σύνθεση χαρίζει μια αναζωογονητική λάμψη στην επιδερμίδα, δίνοντας της μια υγιή και πολύ φρέσκια όψη.

Φτιαγμένο Για Πολλαπλές Χρήσεις

Το ΝΕΟ Crushed Creamy color σας παρασύρει σε ένα παιχνίδι χρωμάτων σε ζυγωματικά και χείλη και μετατρέπει τη ρουτίνα ομορφιάς σας σε μια απλή και ευχάριστη τελετουργία.


Crushed lip Color

Αφεθείτε στις 5 νέες δυναμικές statement αποχρώσεις του original feel-good κραγιόν. Η πλήρης κάλυψη χρώματος που προσφέρει το κραγιόν συναντά την αίσθηση ενός balm, η αγαπημένη σύνθεση γλιστρά με άνεση, με τη βοήθεια ενός σατινέ ματ φινιρίσματος που ενυδατώνει τα χείλη, διατηρώντας τα απαλά, με ομοιόμορφο χρώμα και πολύ φυσική όψη όλη μέρα.

  • Sweet Coral: Ακαταμάχητο ροδακινί που προσφέρει την τέλεια απαλή νότα χρώματος
  • Supernova: Καυτό πορτοκαλί που προσφέρει ζεστασιά στη στιγμή
  • Pink Passion: Ζωντανή φούξια απόχρωση που γοητεύει με κομψότητα και ένταση
  • Parisian Red: Ζεστό κόκκινο που απογειώνει κάθε look με μία μόνο στρώση
  • Berry Bright: Λιλά απόχρωση που ηλεκτρίζει για ένα έντονο statement look