×

Η Rimmel παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα vegan και cruelty free σειρά προϊόντων μακιγιάζ KIND & FREE.


Μπορείτε και εσείς να πρωτοστατήσετε στο να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος απλά και μόνο με την επιλογή του μακιγιάζ σας. Η Rimmel παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα vegan και cruelty free σειρά προϊόντων μακιγιάζ KIND & FREE, που κρύβει μέσα της όλη τη φιλοσοφία της Rimmel που από τα πρώτα κιόλας βήματα του brand σκοπός της είναι να γιορτάζει την ομορφιά της διαφορετικότητας, την τολμηρή ατομικότητα και το self expression.

Για τη Rimmel η έννοια "Kind to Us" σημαίνει ταυτοχρόνως "Good for the Planet", ενώ η έννοια "Good for People & Society" μεταφράζεται αμέσως και ως "Good for Me". Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλες οι συσκευασίες Kind & Free είναι από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, και παραμένουν φιλικές προς το περιβάλλον ακόμα και μετά την κατανάλωση τους. Η σύνθεση κάθε προϊόντος KIND & FREE είναι 100% vegan, εμπλουτισμένη από υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης που περιποιούνται το δέρμα και είναι φιλικά προς την επιδερμίδα, τα μάτια και τα νύχια σας.


Την ολοκληρωμένη vegan σειρά KIND & FREE απαρτίζουν 5 διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ για τo πρόσωπο, τα νύχια και τις βλεφαρίδες.


Tο KIND FREE Moisturizing Skin Tint Fountation έχει ελαφριά σύνθεση του τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο μαζί με λάμψη, καλύπτοντας τυχόν ανεπιθύμητες ατέλειες, ενώ παράλληλα προσφέρει την άμεση και διαρκή ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Με το 77 των συστατικών να είναι φυσικής προέλευσης, εμποτισμένα από ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών βιταμινών (Ε και Β 5 και αλόη βέρα, η επιδερμίδα αποκτά ένα υγιές, λαμπερό, και ταυτοχρόνως φυσικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε από μια παλέτα 4 διαφορετικών αποχρώσεων.


Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Moisturizing Skin Tint Concealer προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και τέλεια κάλυψη. Η σύνθεση του περιέχει 80 φυσικά συστατικά και το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα βιταμινών του από βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β 5 το καθιστά το ιδανικό προϊόν για φυσικό, φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα. Το προϊόν κατά την εφαρμογή του απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα εξαλείφοντας τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες ενώ παράλληλα προσφέρει μία άψογη και φυσική εμφάνιση. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.


Η νέα matte talc free KIND FREE Pressed Powder της Rimmel περιέχει 94 φυσικά συστατικά όπως tapioca και βρώμη. Η ελαφριά υφή της, χαρίζει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα και λαμπερό φινίρισμα. Η εφαρμογή της γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τη βοήθεια του vegan σφουγγαριού που περιέχει η συσκευασία. Εφαρμόστε στα σημεία που επιθυμείτε για μία φρέσκια, φυσική όψη και με κάλυψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Η πούδρα διατίθεται σε μια παλέτα 4 αποχρώσεων συμπεριλαμβανομένης μιας ημιδιάφανης απόχρωσης που κλειδώνει το μακιγιάζ και χαρίζει σταθερότητα και διάρκεια.

Η Rimmel ασχολείται σοβαρά με τη βιωσιμότητα της ομορφιάς και πρωτοπορεί με τη φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία της που διατίθεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, γνωστό και ως PCR. 


Όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και, όπου είναι δυνατόν, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο το αποτύπωμα τους, συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Κάθε συσκευασία είναι μοναδική και μπορεί να έχει αισθητικές ατέλειες, όπως μικρές διαφορές στο χρώμα ή μικροσκοπικά εξογκώματα και κουκκίδες. Ακριβώς όπως γιορτάζουμε την ξεχωριστή ομορφιά του καθενός, το ίδιο ξεχωριστά είναι και τα σωληνάρια, τα μπουκάλια και υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Kind Free™.

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε μια νέα εποχή για την ομορφιά. Ανακαλύψτε το «καθαρό», vegan μακιγιάζ που είναι καλό για εσάς, την κοινωνία και τον πλανήτη με τη νέα σειρά Kind & Free ™της Rimmel .