×

H Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα σειρά Revitalizing Supreme+


Η Estée Lauder είναι ένα brand ομορφιάς που αγαπάει κάθε beauty editor και που επενδύει σε αυτόν κάθε γυναίκα που θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία της επιδερμίδα της.

Κάθε νέο λανσάρισμα του συγκεκριμένου οίκου ομορφιάς φέρνει την επανάσταση στο skincare αλλά και στο makeup. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη νέα σειρά Revitalizing Supreme+.

Μία σειρά ενυδάτωσης - Revitalizing Supreme+ -, που κάθε γυναίκα έχει πολλούς λόγους να την ξεχωρίσει, καθώς αποκαλύπτει μία πιο ανορθωμένη επιδερμίδα στις 3 βασικές ζώνες του προσώπου- τα ζυγωματικά, τις ρινοχειλικές πτυχές και το πιγούνι- αφήνοντας τα περιγράμματα να φαίνονται πιο σμιλεμένα, με καθαρά όρια. Η επιδερμίδα δείχνει θεαματικά πιο σφριγηλή, με βελτιωμένη πυκνότητα και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα η εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών – συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης περιοχής του λαιμού – μειώνεται σημαντικά. Η λατρεμένη μεταξένια υφή της  απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα με άνετη και εύκαμπτη αίσθηση, ενισχύοντας το φράγμα της. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί και εμφανίζεται θεαματικά ελαστική, με αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης για 72 ώρες. Στο πέρασμα του χρόνου, η εμφάνισή της είναι περισσότερο απαλή και νεότερη.

Η νέα σειρά Revitalizing Supreme+ πρωτοπορεί:

  • Από την πρώτη εφαρμογή θα καταλάβετε την μεταξένια υφή.
  • Είναι άμεσα απορροφήσιμη.
  • Αφήνει την επιδερμίδα με άνετη και εύκαμπτη αίσθηση, ενισχύοντας το φράγμα της.
  • Η επιδερμίδα ακτινοβολεί και αποκτά ελαστικότητα, με αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης μέχρι και 72 ώρες.
  • Στο πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα γίνεται περισσότερο απαλή και διατηρεί τη νεανική της όψη.

Τα 3 κύρια οφέλη της, την κάνουν απαραίτητο skincare προϊόν για το γυναικείο boudoir. Μία κρέμα που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ αφού προσφέρει:

  • Ανόρθωση + Σύσφιξη: Οι κρέμες Revitalizing Supreme+ βοηθούν στην επαναφορά της φυσικής σφριγηλότητας, και ελαστικότητας της επιδερμίδας και τώρα φανερώνουν περισσότερο σμιλεμένα περιγράμματα και μια περισσότερο ανορθωμένη επιδερμίδα σε 3 βασικές περιοχές: τα ζυγωματικά, την περιοχή της μύτης και το πιγούνι. Οι γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν ορατά μειωμένες για μία περισσότερο λεία όψη, ενώ για πρώτη φορά οι γραμμές στην περιοχή του λαιμού ελαττώνονται.
  • Υγιής Λάμψη: Η επιδερμίδα ανακτά την ελαστικότητά της και ακτινοβολεί με ανανεωμένη ζωτικότητα. Η φυσική λάμψη επανέρχεται, η υφή της επιδερμίδας δείχνει πιο καθαρή και λεία καθώς οι κρέμες Revitalizing Supreme+ βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής κυτταρικής αναδόμησης.
  • Ενδυνάμωση φράγματος και Ενυδάτωση: Οι συνθέσεις της σειράς Revitalizing Supreme+ είναι βαθιά θρεπτικές και ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό για να σφραγίσουν σε ενυδάτωση, τώρα έως και 72 ώρες. Ενισχυμένες με αντιοξειδωτική προστασία, σε κάθε εφαρμογή ανακουφίζουν την επιδερμίδα και παρέχουν μία αίσθηση ηρεμίας.

Η ΝΕΑ 
Revitalizing Supreme+ Youth Power Soft Crème: Ενδυναμώνει την επιδερμίδα έτσι ώστε να φτάσει στο απόγειο των δυνατοτήτων της. Μία εξαιρετικά ελαφριά κρέμα που προσφέρει ισχυρή ανόρθωση, οφέλη σμίλευσης και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων με την πάροδο του χρόνου. Αξιοποιώντας τα αποκλειστικά εκχυλίσματα Moringa και το νέο Hibiscus Morning Bloom, η νέα κρέμα υψηλής απόδοσης ενισχύει σημαντικά τη σφριγηλότητα, πυκνότητα και ελαστικότητα για μία πιο ανορθωμένη όψη. Μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και ρυτίδων τώρα και στην περιοχή του λαιμού. Η επιδερμίδα δείχνει πιο δυνατή, λαμπερή, βαθιά ενυδατωμένη και ακτινοβολεί μία νέα πιο υγιή ζωτικότητα .Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε σε ολόκληρο το πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού πρωί και βράδυ. Ιδανικά εφαρμόστε μετά τη χρήση του ορού επανόρθωσης.

Το ΝΕΟ Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm: Η περιοχή γύρω από τα μάτια δείχνει και αισθάνεται περισσότερο σφριγηλή, λαμπερή, βαθιά ενυδατωμένη και εμφανώς ανορθωμένη. Με τις ισχυρές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων του αποκλειστικού εκχυλίσματος Moringa και του νέου Hibiscus Morning Bloom της Estee Lauder, αυτό το πλούσια θρεπτικό balm ματιών βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας για πιο εύκαμπτη, με λιγότερα πρηξίματα και πιο ανορθωμένη περιοχή των ματιών. Επιπλέον, μειώνει την εμφάνιση χαλαρότητας στο βλέφαρο, τις γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Εμποδίζει την εμφάνιση πρηξιμάτων, ρυτίδων και μαύρων κύκλων. Αφήνει την περιοχή των ματιών με μια πιο λαμπερή και νεανική όψη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένο, οφθαλμολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί ακμή, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, δεν φράζει τους πόρους και δεν περιλαμβάνει: Parabens, Phthalates, Mineral Oil, Oil, Sodium Laurel Sulfate/Sodium Laureth Sulfate, Sulfites, Petrolatum, Drying alcohol.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί βράδυ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε σαν εβδομαδιαία μάσκα ματιών, αφήνοντάς την κρέμα για 2 λεπτά και ύστερα καθαρίστε την περίσσεια ποσότητα με ένα χαρτομάντηλο.

Επισκεφτείτε το esteelauder.gr για να ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα Estée Lauder και να κάνετε τις αγορές, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε και τη σελίδα τους στο Facebook: @EsteeLauderGreece