×

Απαλά highlights ομορφιάς για “αφράτες“ και ανάλαφρες χειμερινές εμφανίσεις!

Τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες υπάρχουν εκείνες οι πολύ ιδιαίτερες στιγμές που ο χρόνος φαίνεται να σταματά και τα σύννεφα μοιάζουν σαν να μην έχουν καθόλου βάρος. Και δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε το χειμωνιάτικο τοπίο, λουσμένο στο παστέλ φως και γεμάτο με ελαφριά σύννεφα που θυμίζουν προβατάκια στον ουρανό!

Εμπνευσμένα από αυτή την κομψή ελαφρότητα, τα νέα, απαλά highlight προϊόντα της Trend Edition "CATCHING CLOUDS" της essence εξασφαλίζουν αφράτες και ανάλαφρες εμφανίσεις ομορφιάς για τη χειμερινή περίοδο. H Συλλεκτική Σειρά διαθέτει θρεπτικές υφές σαν σύννεφο για λαμπερή επιδερμίδα και εκπληκτικά απαλό δέρμα.

swirl lip balm στην απόχρωση 01 Head In The Clouds & Lips In Heaven για χείλη απαλά σαν μικρά σύννεφα – αυτό μπορεί να πετύχει το ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη με το στροβιλιστό σχέδιο. Η βιταμίνη Ε που περιέχει θρέφει τα χείλη σας και παράλληλα τους χαρίζει μία εξαιρετικά απαλή αίσθηση, ενώ χάρη στην πρακτική του μορφή σε stick το balm απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα.

Το εξαιρετικά απαλό highlighter cloud-touch highlighter σε μορφή πούδρας στην απόχρωση Daily Dose Of Dreamy Clouds, δεν θα λάμπει μόνο το χιόνι, αλλά και εσείς. Οι πολλαπλές αντανακλάσεις που περιέχει το προϊόν δημιουργούν μια λαμπερή λάμψη σε ελάχιστο χρόνο. Η λεία υφή, σε σχέδιο που θυμίζει μικρό σύννεφο, αναμειγνύεται τέλεια με οποιονδήποτε τόνο δέρματος και δίνει αστραφτερά highlight σε μια κομψή ροδακινί απόχρωση.

Το inner eye brightening pen φωτίζει τα μάτια είναι ο πρωταγωνιστής σε κάθε μακιγιάζ ματιών. Απλά και μόνο η εφαρμογή ενός απαλού ροζ μολυβιού κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής ή στη γωνία του ματιού φωτίζει τα μάτια και τους χαρίζει ένα “ξύπνιο” βλέμμα. Χάρη στην απαλή υφή του, το inner eye brightening pen στην απόχρωση everybody’s shade απλώνεται εύκολα και έχει εξαιρετική διάρκεια.

Αυτά τα mix & match pearl αυτοκόλλητα με μαργαριτάρια είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Οι 62  αστραφτερές πέρλες σε τρία διαφορετικά μεγέθη είναι αυτοκόλλητες και μπορούν να εφαρμοστούν στα μάτια, στο πρόσωπο ή στα νύχια. Το αποτέλεσμα: λαμπερή χειμερινή εμφάνιση με wow αποτέλεσμα.

Θέλετε, για μια φορά, να νοιώσετε ότι πετάτε στα σύννεφα; Το hydrating milky face mist είναι ένα ενυδατικό, γαλακτερό άρωμα προσώπου θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Το ενυδατικό σπρέι εξασφαλίζει υπέροχα απαλό δέρμα και η γαλακτώδης υφή του με υαλουρονικό οξύ και νερό καρύδας όχι μόνο συμπληρώνει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ως primer κάτω από το μακιγιάζ σας.

Η “αφράτη” υφή του cloud-touch mousse primer σε μορφή μους λιώνει απαλά στο δέρμα, το θρέφει και παράλληλα χαρίζει ένα εφέ θαμπώματος. Απλώς εφαρμόστε το μετά την κρέμα ημέρας σας, περιμένετε για ένα λεπτό, εφαρμόστε το make-up σας και τέλος: η αψεγάδιαστη επιδερμίδα σας είναι έτοιμη! Θα το βρεις στην απόχρωση Up On Cloud 9.

Τόσο λαμπερή όσο η ανατολή τον χειμώνα! Το cloud-touch body luminizer στην απόχρωση Twinkle, Twinkle Little Cloud… έχει υφή σαν σύννεφο με μια διακριτική λάμψη. Η φόρμουλα λιώνει απαλά στο δέρμα και χαρίζει ένα cool εφέ. Οι πολλαπλές αντανακλάσεις που περιέχει το προϊόν τονίζουν το δέρμα αφήνοντας μια υπέροχη λάμψη.

Η συλλεκτική σειρά "CATCHING CLOUDS" θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Φεβρουάριο του 2022.