×

Kalligenia Natural Cosmetics, ένα νέο ελληνικό premium και sustainable beauty brand.


Η Kalligenia Natural Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής ποιότητας vegan πρoϊόντων που συναντά την απλή πολυτέλεια και τη μαγεία των φυσικών συστατικών. Ιδρύτρια και κινητήριος δύναμη της εταιρίας είναι η χημικός Χρυσαυγή Σακελλαροπούλου, όπου με τις γνώσεις της και το όραμά της, ξεκίνησε το 2020 να δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Καλλιγένεια σημαίνει «η γέννηση της ομορφιάς»

Ετυμολογικά η λέξη Καλλιγένεια βγαίνει από το κάλλος (ομορφιά) και το γένος -τη γέννηση. Τη συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα στα Θεσμοφόρια, ένα τοπικό γιορταστικό τριήμερο στην αρχαία Αθήνα που αποτελείτο από τις επί μέρους γιορτές Άνοδος , Νηστεία και Καλλιγένεια.
 

Τα συστατικά

Όλα τα προϊόντα είναι vegan και αποτελούνται από 98% φυσικά συστατικά, τα οποία επιλέγονται ύστερα από ενδελεχή έρευνα με σκοπό να προσφέρουν μια ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική δράση για την επιδερμίδα μας, όπως το εκχύλισμα από τσάι του βουνού. Επιπλέον σε όλα τα προϊόντα, επιλέγουν τουλάχιστον μία πρώτη ύλη που να παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από Έλληνες παραγωγούς στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουν την τοπική οικονομία και βοηθούν τους ανθρώπους που ζουν σε αγροτικές και ακριτικές περιοχές της χώρας.

Η συσκευασία 

Χρησιμοποιούν συσκευασίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες αποτελούνται από βιοπλαστικό, υλικό που προσομοιάζει πλαστικό αλλά προέρχεται από καλαμποκάλευρο και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Tα προϊόντα
 

H HYDRATION BOOSTER FACE CREAM είναι ένα 98% φυσικό προϊόν με χαμηλό αποτύπωμα στο περιβάλλον και ελαφριά σύνθεση, εμπνευσμένη από την ελληνική φύση και σχεδιασμένη να προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, χάρη στο συνδυασμό κολλαγόνου Ακακίας με το εκχύλισμα από τσάι του βουνού.

Η AGE DEFY FACE CREAM με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον, έχει εκλεπτυσμένη σύνθεση εμπνευσμένη που προσφέρει αίσθηση νεότητας και τόνωσης της επιδερμίδας. Περιέχει ελίχρυσο και ελληνικό τσάι του βουνού, πασίγνωστο για τις θεραπευτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. 

Που θα τα βρεις 

 Προϊόντα Kalligenia Natural Cosmetics θα βρεις στο επίσημο eshop του brand και στο Heaven of Beauty

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα, ακολούθησε το brand στα social media: FB Kalligenia Natural Cosmetics IG @kalligenia.naturalcosmetics www.kalligenia.com