×

Η Stack μάσκαρα της MAC είναι η μάσκαρα που έψαχνες!


Σας προσφέρει όγκο χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες σας; Διαχωρίζει, ανορθώνει και “γυρνάει” τις βλεφαρίδες σας; Σας προσφέρει δραματικό όγκο και ενισχύει το μήκος; Μπορεί να δημιουργήσει όποιο look επιθυμείτε, σαν να χρησιμοποιούσατε διάφορες μάσκαρα συγκεντρωμένες σε μια μοναδική σύνθεση που δεν μουτζουρώνει, δεν κοκκαλώνει και δεν κάνει κόμπους;

Σας παρουσιάζουμε τη MAC Stack μάσκαρα, τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στην τεχνολογία των μάσκαρα, που δημιουργήθηκε για να καταρρίψει τα δεδομένα και να γίνει η νο. 1 σύνθεση στην αγορά. Χρειάστηκαν περισσότερα από δυο χρόνια για τη δημιουργία της και το ζητούμενο ήταν απλό: να συγκεντρώσει όλες τις απαιτήσεις από μία μάσκαρα σε ένα μόνο προϊόν. Με βασικό γνώμονα να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε καταναλωτή, η MAC Stack μάσκαρα θα σας συνοδεύσει σε κάθε βήμα της ημέρας σας, με κάθε τρόπο. 

Τα επαναστατικά της πλεονεκτήματα, επιτρέπουν τη δημιουργία οποιουδήποτε look, από το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, μέχρι το πιο έντονο δραματικό βλέμμα. Τα ενσωματωμένα βουρτσάκια σε δυο μεγέθη, Superstack Mega Brush και Superstack Micro Brush, χαρακτηρίζονται από ένα απόλυτα ειδικό σχήμα που θυμίζει το πέταλο ενός λουλουδιού, έτσι ώστε να καλύπτουν και τα πιο μικρά τριχίδια, από όλες τις πλευρές τους. 

«Τα βουρτσάκια της μάσκαρα είναι δυο εργαλεία που με βοηθούν να προσέχω και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το Micro Brush είναι τέλειο καθώς μου προσφέρει αξεπέραστο μήκος, ενώ το Mega Brush ενισχύει την ένταση στο μέγιστο», αναφέρει η Tiffany Johnston, Senior Artist με έδρα το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν έως και 24 ώρες και σύμφωνα με διάφορους artists όπως και ο Johnston, η νέα σύνθεση χαρίζει «ασύλληπτη διάρκεια και άψογο αποτέλεσμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Βλεφαρίδες έντονες, ελαφριές και με όγκο, με ένα χτύπημα του προσωπικού σας μαγικού ραβδιού.

Η «MAC Stack μάσκαρα έχει ευέλικτο σχεδιασμό, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όποιο look επιθυμείτε», επισημαίνει ο Johnston. «Μια μόνο στρώση μπορεί να χαρίσει μία κρεμώδη και ανάλαφρη εμφάνιση στο βλέμμα, ενώ περισσότερες στρώσεις προσδίδουν σαγηνευτικό μήκος και τέλειο όγκο. Η μοναδική της φόρμουλα, είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν διαφορετικά και ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά σε ένα προϊόν, καθώς τους προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο».

Η επιλογή της μάσκαρα μόλις έγινε προσωπική υπόθεση!

M•A•C Stack Mascara — Black Stack
M•A•C Stack Micro Mascara — Black Stack
M•A•C Stack Mascara/ Mini M•A•C — Black Stack

Διαθέσιμη στο www.maccosmetics.gr σε όλα τα φυσικά καταστήματα Μ·A·C από τις 14/3.

Follow Μ·A·C Cosmetics: @maccosmeticsgreece #MACCOSMETICSGREECE