×

Γιόρτασε τη φετινή Γιορτή της Γυναίκας παρέα με την Catrice


Φέτος, την
Ημέρα της Γυναίκας αναδεικνύουμε τη μοναδική, φυσική μας ομορφιά με φυσικές εμφανίσεις που δεν κρύβουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας ή ακόμα και τις… ατέλειές μας! Αγαπάμε τον εαυτό μας και το δείχνουμε!

Τέσσερα προϊόντα της CATRICE είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να πετύχετε το μακιγιάζ που ταιριάζει στο στιλ και στην προσωπικότητά σας και μάλιστα χωρίς τύψεις αφού είναι vegan και Clean Beauty, χωρίς μικροπλαστικά σωματίδια, parabens, PEGs και σιλικόνες.

Pure Volume Mascara - 010 Black

Βλεφαρίδες με όγκο σε δευτερόλεπτα; Κανένα πρόβλημα με τη νέα μάσκαρα Pure Volume της CATRICE. Καθαρή κομψότητα, καθαρή λάμψη, καθαρός όγκος - αυτή η μάσκαρα παρέχει στις βλεφαρίδες έντονη πληρότητα, πυκνότητα και όγκο χάρη στο βουρτσάκι με ίνες που αιχμαλωτίζει κάθε τρίχα ξεχωριστά και τους δίνει έντονο χρώμα. Η φόρμουλα είναι επιπλέον εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο, τα οποία είναι γνωστά για τις θρεπτικές τους ιδιότητες και τις ιδιότητες που προάγουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Η υφή είναι επίσης vegan, χωρίς άρωμα και με μεγάλη διάρκεια. Για ένα δυναμικό και απολύτως ξέγνοιαστο look!

Pro Hint of Mint Slim Eyeshadow Palette - 010 Aesthetic Vibes

Έχετε διάθεση για μια νότα μέντας; Αν σας αρέσει να παίζετε με το μακιγιάζ και να δοκιμάζετε διαφορετικά στιλ, θα επιπλέετε σε πράσινα σύννεφα με τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Pro Eyeshadow Palette. Η νέα παλέτα σκιών ματιών Pro Hint of Mint Slim σε χάρτινη συσκευασία υψηλής ποιότητας διαθέτει 14 σκιές ματιών υψηλής απόδοσης που εγγυώνται ένα επαγγελματικό look. Οι αποχρώσεις είναι τέλεια ευθυγραμμισμένες: από το πράσινο της μέντας έως τις ζεστές γήινες αποχρώσεις και τις χρυσές αποχρώσεις – αυτά τα χρώματα είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα μάτια μας να λάμπουν. Χάρη στα μεταλλικά, λαμπερά και ματ φινιρίσματα, μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικές υφές.

HD Liquid Coverage Foundation - 020 Porcelain Beige

Καλά νέα για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς! Το best seller μας, το HD Liquid Coverage Foundation, γιορτάζει την επανακυκλοφορία του. Η φόρμουλα είναι τώρα ακόμη πιο καθαρή, χωρίς μικροπλαστικά σωματίδια και εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη που τελειοποιεί το δέρμα. Επιπλέον, το foundation συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ελαφριά, υγρή υφή του. Έχει εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση στο δέρμα,  δίνει στην επιδερμίδα ένα βελούδινο-ματ, φυσικό φινίρισμα για έως και 24 ώρες και ταυτόχρονα αισθάνεστε το προϊόν σαν ένα ανάλαφρο χάδι στο δέρμα σας. Χάρη στην υψηλή του κάλυψη, εξαφανίζει ορατά τις ατέλειες του δέρματος, είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στον ιδρώτα και δεν μεταφέρεται για να μπορείτε να το φοράτε άφοβα και με τη μάσκα.

Wild Hibiscus Glow Lip Balm - 010 Hawaiian Blosson Glow

Ο ιβίσκος γίνεται λάμψη! Το Wild Hibiscus Glow Lip Balm εξασφαλίζει απαλά χείλη και τους δίνει ένα φυσικό και λαμπερό φινίρισμα. Η φόρμουλα θρέφει τα χείλη με λάδι cranberry και ιβίσκου, η υφή του lip balm αντιδρά στην μοναδική τιμή pH των χειλιών και τους δίνει μια ελαφριά απόχρωση.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!