×

3 νέες λοσιόν προσώπου που πρέπει να τσεκάρεις!


Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς όχι μόνο δεν έχουν αγοράσει ποτέ αλλά δεν ξέρουν καν την αναγκαιότητα της λοσιόν
που δρα συμπληρωματικά με τα καθαριστικά σου και βοηθάει στον καθαρισμό, την αναζωογόνηση και την ενεργοποίηση του δέρματος. 


Η λοσιόν ή αλλιώς τόνερ, απομακρύνει τα τελευταία κατάλοιπα του makeup, του σμήγματος και των ρύπων που έχουν παραμείνει στην επιφάνεια του δέρματος μετά τον καθαρισμό. Επίσης βοηθά στη μείωση των πόρων και εξισορροπεί το pH του δέρματος. Μετά την τονωτική λοσιόν το δέρμα σου είναι καθαρό και έτοιμο να απορροφήσει την ενυδατική κρέμα ή όποιο άλλο προϊόν περιποίησης προτιμάς.


Πώς χρησιμοποιείται;

Επειδή οι λοσιόν περιέχουν μεγαλύτερο ποσοστό νερού και λιγότερα έλαια από τις άλλες μορφές καλλυντικών είναι διαυγείς και λεπτόρευστες. Εφαρμόζεται εύκολα με pads αλλά και με τα δάχτυλα και απορροφάται γρήγορα.


Η νέα Micro Essence Treatment της Lotion Estee Lauder με Bio-Ferment, τροφοδοτείται από την προηγμένη τεχνολογία ζύμωσης, συμπεριλαμβανομένων των νέων αποκλειστικών συστατικών, το Postbiotic 12+ και το 98.9% βιοενεργό ένζυμο Lactobacillus, προκειμένου να ενδυναμώσουν το φυσικό και βιοδυναμικό φραγμό της επιδερμίδας για σταθερή και ενδυναμωμένη επιδερμίδα. Επίσης, περιλαμβάνει το νέο Εκχύλισμα Γλυκόριζας που βοηθά στην καταπολέμηση της ορατής ερυθρότητας και ερεθισμού. Το νέο σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος 2D  λειτουργεί στη σύνθεση με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει 24ωρη ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης πόρων και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών ξηρών γραμμών. Οι νέες συνθέσεις ενισχύουν σημαντικά το φραγμό της επιδερμίδας με νέα διπλή δράση. Αιχμαλωτίζοντας την υγρασία και καταπολεμώντας τον ερεθισμό, μεταμορφώνουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την κρυστάλλινη και διαυγή όψη της. Οι Micro Essence Treatment Lotions θρέφουν την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά και διεισδύουν ραγδαία για ανανέωση και εξισορρόπηση, βοηθώντας τη να ενεργοποιήσει τη φυσική της αντίσταση στα ορατά σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λεία, νεανική, υγιής και εκθαμβωτική.

Η Origins αναβαθμίζει και εξελίσσει την σύνθεση της καινοτόμας, εμπλουτισμένης με μανιτάρια Dr. Andrew Weil for OriginsTM Mega-Mushroom Soothing Treatment Lotion. Η Mega-Mushroom Treatment Lotion, το #1 προϊόν της Origins παγκοσμίως, είναι μια ελαφριά, ενυδατική λοσιόν, που διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα, την ενυδατώνει και καταπραΰνει την εμφάνιση ερυθρότητας. Η Τεχνολογία Plantmunity™, διαθέτει προσαρμογόνο ρίζα γλυκόριζας με γλυκυρρητινικό οξύ, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της επιδερμίδας ενεργοποιώντας τη φυσική της άμυνα για προστασία από τους καθημερινούς, περιβαλλοντικούς, επιθετικούς παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε πρώιμα ορατά σημάδια γήρανσης. Το σύμπλεγμα Molecular Mushroom, το οποίο εμφανίζεται σε όλη την σειρά Mega-Mushroom, βοηθά ορατά στην καταπράυνση και εξουδετέρωση της κόκκινης και ερεθισμένης όψης της. Η νέα Treatment Lotion εμπεριέχει στην σύνθεσή της 10 φορές περισσότερο Reishi, γνωστό ως το "μανιτάρι της αθανασίας" και σύμβολο της αναζωογόνησης και μαζί με το Fermented Chaga, λειτουργεί 2 φορές πιο άμεσα βοηθώντας στην μείωση της ερυθρότητας και του ερεθισμού, έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται ορατά πιο ανθεκτική. Η νέα σύνθεση ενισχύει το φραγμό της επιδερμίδας για να την προστατεύσει από τους εξωτερικούς ερεθισμούς. Με την πάροδο του χρόνου, οι πόροι μειώνονται ορατά, η υφή βελτιώνεται, με αποτέλεσμα μια πιο λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα σας. 

H νέα Treatment Lotion της La Mer έχει αναβαθμιστεί μέσα και έξω με νέα προηγμένη φόρμουλα με 91% φυσικής προέλευσης αλλά και με ένα νέο ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο με 20% ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Στην καρδιά της The Treatment Lotion βρίσκεται ο χλωρόφυκος (Miracle BrothTM), ένα είδος άλγης που βρίσκεται στην έρημο, εκεί όπου ήταν κάποτε ο πυθμένας του ωκεανού. Επιπλέον, η σύνθεση της The Treatment Lotion περιέχει 73 θαλάσσια μέταλλα που βελτιώνουν τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος – εκκινώντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της επιδερμίδας. Αυτό το «εφέ ενεργειακής επαναφόρτισης» βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς, νεανικής όψης.