×

Είναι τελικά απαραίτητο το face primer;


Αν μέχρι τώρα θεωρούσες τα face primers περιττά για στο μακιγιάζ σου, ήρθε η ώρα να ανακαλέσεις γιατί βρήκες τον καλύτερο σύμμαχου για να δημιουργήσεις έναν τέλειο καμβά που θα χαρίσει λεία υφή και ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα σου.

Υπάρχουν primer για όλους τους τύπους επιδερμίδας;

Τα primers μπορούν να γεμίσουν τους πόρους, να καλύψουν ατέλειες και λεπτές γραμμές, να ενυδατώσουν ή να χαρίσουν ματ όψη στην επιδερμίδα και να παρατείνουν τη διάρκεια του μακιγιάζ σας.


Ποια είναι τα οφέλη ενός primer;

Όταν εφαρμόζεται πριν από το foundation, ένα primer μειώνει την ερυθρότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας, χαρίζει ενυδάτωση, μειώνει την όψη των διεσταλμένων πόρων, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα, βελτιώνει την τοποθέτηση και την εφαρμογή, δημιουργεί ματ αποτέλεσμα και ελέγχει τη λιπαρότητα. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του face primer είναι ότι λειτουργεί ως βάση που παρατείνει τη διάρκεια του foundation. Επίσης μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει με δύο τρόπους: Είτε εφαρμόζοντας το κάτω από το foundation, είτε μόνο του για ένα φυσικό look.


Τα primers που σου προτείνω είναι:

Mac Prep + Prime Fix+: Ένα ελαφρύ mist νερού που καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ ολοκληρώνει το μακιγιάζ. Γεμάτο με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, εμποτισμένο με θρεπτικά συστατικά καταπραΰνει την επιδερμίδα, την ενυδατώνει και της δίνει λάμψη. Εφάρμοσέ το πριν το μακιγιάζ αλλά και μετά!

Laura Mercier Pure Canvas Primer Blurring: Xωρίς σιλικόνη, άρωμα ή parabens, αυτό το primer προσφέρει άμεσα ματ αποτέλεσμα. Ιδανικό για να δημιουργήσεις έναν άψογο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ και τη μακρά του διάρκεια. Κατάλληλο για λιπαρά/ μικτά δέρματα.

L’Oréal Paris Studio Secrets Professional Anti-Redness Primer: Το προϊόν αυτό καλύπτει τις κοκκινίλες. Το χρώμα της μέντας που έχει δεν θα φαίνεται πάνω στο δέρμα, αφού λειτουργεί ως αδρανοποιητής της κοκκινίλας. Διορθώνει ακόμα και ροζ τόνους και είναι κατάλληλο για όλες τις αποχρώσεις δέρματος!

Maybelline New York Master Prime Pore Minimizer: Χρησιμοποιήστε το Master Prime Pore Minimizer μετά την κρέμα και πριν το make up. Ελαττώνει τους πόρους σας με αποτέλεσμα το μακιγιάζ σας να δείχνει αψεγάδιαστο!

Fenty Beauty Pro Filt’r Mattifying Primer: Δίνει ματ αποτέλεσμα, καταπολεμά τη γυαλάδα όλη μέρα και απαλύνει την εμφάνιση των πόρων χωρίς να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος ή να ξηραίνει την επιδερμίδα. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό από εκχύλισμα μπλε αγαύης και blurring πούδρες, γίνεται ένα με κάθε τόνο επιδερμίδας και το μόνο που αφήνει είναι ένας υπέροχος, soft-focus καμβάς που μένει σταθερός όλη μέρα.

Max Factor Miracle Prep Colour Correcting + Cooling: Προσφέρει την τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και επιδερμίδες με ερυθρότητα, ενυδατώνει και καταπραΰνει με υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα βιταμινών.