×

Με τα νέα προϊόντα μακιγιάζ της Bobbi Brown ανακαλύψτε μοναδικούς τρόπους για τέλεια καλοκαιρινά makeup look!


Συνεργαστήκαμε με τους makeup artists μας για να δημιουργήσουμε νέες αποχρώσεις της κορυφαίας μας Highlighting Powder, σχεδιασμένες για να κολακεύουν και να αναδεικνύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με μικροπέρλες σε μορφή σκόνης, η Highlighting Powder προσφέρει ένα φυσικά λαμπερό φινίρισμα, ενώ η υβριδική σύνθεσή της σε μορφή gel και πούδρας, εφαρμόζει άψογα για μια λεία και αψεγάδιαστη εμφάνιση.
Crushed Oil-Infused Gloss

Το νέο Crushed Oil-Infused Gloss με νέο shimmer φινίρισμα, θα σας χαρίσει μοναδική λάμψη όλο το καλοκαίρι. Η θρεπτική σύνθεσή του εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια, χαρίζει διάρκεια και ολοκληρώνει το λαμπερό αποτέλεσμα με τις τρεις νέες μοναδικές αποχρώσεις.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Bare Sparkle: σαμπανιζέ με χάλκινους και χρυσούς περλέ τόνους
Bellini: απαλό ροζ με χρυσούς και ελαφρώς κόκκινους περλέ τόνους
Kir Sugar: βαθύ κόκκινο με χρυσούς, μπρονζέ και ασημί τόνους


H δημοφιλής glide-and-go σκιά σε stick, τώρα υπόσχεται 24ωρη διάρκεια, ανθεκτικότητα και χρώμα που δεν αλλοιώνεται. Με 10 νέες αποχρώσεις – 7 shimmery, υψηλής απόδοσης και 3 με νέο ιριδίζον τελείωμα – η αγαπημένη Cream Shadow Stick σκιά της Bobbi Brown, σας χαρίζει αμέτρητους τρόπους εφαρμογής, για να κάνετε layering και να τις συνδυάσετε για να δημιουργήσετε υπέροχα eye looks που διαρκούν.

SWIPE ON MORE

Η αγαπημένη μας κρεμώδης σκιά ματιών προσφέρει το χρώμα και το αποτέλεσμα που αγαπάτε με κάθε εφαρμογή. Δημιουργήστε αμέτρητα looks με ένα μόνο πέρασμα. Εφαρμόστε, σχεδιάστε και οριοθετήστε με χρώματα, που δημιουργούν αντίθεση και λάμψη με τις 10 νέες λαμπερές και ιριδίζουσες αποχρώσεις.
  • ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ LOOKS ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ με λεία εφαρμογή 24ωρης διάρκειας και χρώμα που δεν αλλοιώνεται
  • ΑΠΑΛΗ, ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΥΦΗ που τοποθετείται και αναμειγνύεται εύκολα και άψογα
  • ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ με 29 easy-to-wear σκιές σε matte, shimmer και ιριδίζουσες αποχρώσεις
NEW SHIMMER SHADES
Mica, Forest, Mulberry, Golden Amber, Espresso, Peach Mimosa, Smokey Topaz

NEW MULTI-CHROME SHADES
Moonstone, Incandescent, Sunrise Pink