×

NIVEA NATURALLY Clean: H νέα εποχή στον καθαρισμό προσώπου!


Πλέον, στην καθημερινότητά μας υπάρχουν ολοένα και περισσότερες "πράσινες" και βιώσιμες συνήθειες, με σκοπό να φροντίζουμε τη φύση και το περιβάλλον μας. Ωστόσο, πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τη φροντίδα της επιδερμίδας, περιέχουν πλαστικό, ένα υλικό που δεν συμβάλλει στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Η NIVEA προσφέρει τη λύση στην υπερβάλλουσα χρήση πλαστικού, με μια νέα σειρά αποτελεσματικών και στέρεων προϊόντων καθαρισμού προσώπου, τις μπάρες NIVEA NATURALLY Clean! Η νέα αυτή σειρά αποτελεί τη βιώσιμη εναλλακτική στον καθαρισμό προσώπου, χωρίς πλαστικά.


Η φυσική λύση στον καθαρισμό προσώπου!

Η νέα σειρά καθαρισμού NATURALLY Clean είναι η πρώτη σε μορφή μπάρας και με πιστοποίηση Ecocert® Cosmos Natural Label. 

Η σειρά NATURALLY Clean εστιάζει σε καινοτόμες, βιώσιμες και φυσικές συνθέσεις:

• Με συστατικά 99% φυσικής προέλευσης
• 100% vegan, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης
• Χωρίς μικροπλαστικά, parabens, συνθετικές βαφές και φαινοξυαιθανόλη


Μπορεί να μοιάζει με σαπούνι, αλλά δεν είναι!

Οι μοναδικές νέες συνθέσεις της σειράς NIVEA NATURALLY Clean αναπτύχθηκαν ειδικά για τον καθαρισμό του προσώπου και είναι ιδανικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά σαπούνια τα οποία έχουν πολύ υψηλό pH, οι NIVEA NATURALLY Clean μπάρες έχουν συνθέσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στην τιμή του pH του δέρματος, με αποτέλεσμα να είναι ήπιες με την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνουν. Η ουδέτερη τιμή pH που έχουν τα νέα προϊόντα NIVEA Naturally Clean, οφείλεται στην ειδική τεχνολογία Sydnet η οποία βοηθάει στο να αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα απαλή.

Συσκευασίες που φροντίζουν το περιβάλλον!

Η πλήρως ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία NATURALLY Clean αποτελείται από χαρτί βιώσιμης προέλευσης, πιστοποιημένο από τον FSC και από ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιείται πρόσθετο υλικό συσκευασίας προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο τα απορρίμματα συσκευασίας.

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά καθαρισμού NIVEA NATURALLY Clean:


NATURALLY CLEAN ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΛΑΜΨΗ: 
Η NIVEA NATURALLY Clean μπάρα για Καθαρισμό & Λάμψη είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τριαντάφυλλου και βιταμίνη Ε. Καθαρίζει απαλά και προσφέρει απαλή υφή και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.


NATURALLY CLEAN SCRUB ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΟΡΩΝ: 
Το NIVEA NATURALLY Clean Scrub για Καθαρισμό Πόρων περιέχει clay καολίνης και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Καθαρίζει άμεσα την επιδερμίδα, ενώ βελτιώνει την υφή της, μειώνοντας το μέγεθος των πόρων.


NATURALLY CLEAN SCRUB ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ: 
Το NIVEA Naturally Clean Scrub για Βαθύ Καθαρισμό με ενεργό άνθρακα είναι το πρώτο scrub προσώπου σε μορφή μπάρας χωρίς καθόλου πλαστικό, με πιστοποιημένη φυσική σύνθεση και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης το οποίο προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα, απαλλαγμένη από μαύρα στίγματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες μπάρες καθαρισμού:

Βήμα 1: Δημιουργήστε αφρό σε βρεγμένα χέρια
Βήμα 2: Kάντε μασάζ στο πρόσωπο με την μπάρα
Βήμα 3: Ξεπλύνετε με άφθονο νερό και απολαύστε μια φυσικά καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα!

#FreeYourSkin #ThinkOutsideTheBottle @niveagreece