×

To Life Roots είναι το πιο fancy ελληνικό beauty brand!


Όσο περνάνε τα χρόνια, ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν πιο ηθικά και eco-friendly προϊόντα ομορφιάς, καθώς είναι φιλικά τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Μια ethical ελληνική εταιρεία καλλυντικών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής είναι και η Life Roots.


Πρόκειται για ένα beauty brand που έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης που φροντίζουν αποτελεσματικά το δέρμα και μας φτιάχνουν τη διάθεση, χάρη στα ζωντανά χρώματα και τα ιδιαίτερα αρώματα.


Τα προϊόντα Life Roots είναι προσεκτικά μελετημένα, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα, χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και ούτε έχουν χρησιμοποιηθεί ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους. Είναι πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένα.


Είναι χωρίς καμία υπερβολή ό,τι πιο funcy και skin-friendly μπορούμε να βρούμε στην ελληνική αγορά.  Ανακάλυψε τα στο www.liferoots.gr/.