×

Ολοκληρωμένη περιποίηση FOREO στο σπίτι #mairigram edition


Το δέρμα σου θέλεις να αναπνέει, να είναι υγιή και λαμπερό, απαλό και λείο. Η FOREO προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς επαγγελματικού επιπέδου στην άνεση και ασφάλεια του σπιτιού σου, χωρίς κόπο.

Παρακάτω σου παρουσιάζω τα beauty gadget που χρησιμοποιούν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και προτείνει ακόμα και η Vogue.

STEP 1: Facial Cleansing


Στο στάδιο του καθαρισμού έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στα: Luna 3, Luna 3 Μini, Luna Play και φυσικά το ολοκαίνουριο Luna 3 Plus. Εγώ θα σου προτείνω τη LUNA 3 plus, μία ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου που απομακρύνει παγιδευμένους ρύπους, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα και διατηρεί το δέρμα σας σε άψογη κατάσταση. Οι ακίδες σιλικόνης γλιστρούν με ευκολία πάνω στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Οι προσαρμόσιμες ρουτίνες με μικρορεύματα και ηχητικούς παλμούς χαμηλής συχνότητας μειώνουν τα σημάδια γήρανσης, μειώνουν την αίσθηση του πρηξίματος και καθορίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Εάν αυτό που θέλεις είναι να συσφίξεις το πρόσωπο σου, ενεργοποίησε τη θεραπεία μικρορεύματος LUNA 3 plus από την εφαρμογή FOREO. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και τις ηλικίες δέρματος.

Αξίζει να την πάρω; Αξίζει 100%!!! Να θυμάσαι όμως ότι μία συσκευή FOREO είναι επένδυση.

STEP 2: Rejuvenating Facelift & Eye Revitalization


Για την περιοχή του προσώπου

Το BEAR™ είναι μία καινοτόμος συσκευή με το πατενταρισμένο σύστημα Anti-Shock System που προσφέρει στοχευμένες θεραπείες και 3 επίπεδα έντασης που βοηθούν στη τόνωση της επιδερμίδας και την αφήνουν λαμπερή. Με απλά λόγια προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας πολυτελούς θεραπείας σπα σε μια συμπαγή συσκευή και χρησιμοποιείται με το serum FOREO (πρέπει να χρησιμοποιείται με αγώγιμο ορό) για ασφαλή χρήση και βέλτιστα αποτελέσματα.


Για την περιοχή των ματιών

Η συσκευή μασάζ για την περιοχή των ματιών IRIS™ εμπνέεται από το ασιατικό λεμφικό μασάζ, μιμούμενη τις απαλές κινήσεις των χεριών και πηγαίνει τα ευεργετικά αποτελέσματα του ακόμη πιο μακριά. Είναι ένας μοντέρνος και κομψός τρόπος να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και το πρήξιμο γύρω από τα μάτια, και να απαλύνει το περίγραμμα των ματιών χάρη στην τεχνολογία T-Sonic που εξαλείφει τα σημάδια της γήρανσης. Εφαρμόστε λίγη από την αγαπημένη σας κρέμα ή τον αγαπημένο σας ορό κάτω από τα μάτια. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα και κάντε μασάζ με τη συσκευή στο περίγραμμα των ματιών για 30 δευτερόλεπτα. Εύκολο στη χρήση και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Ποια να πάρω; Αν αντέχει το budget σου και τις δύο! Αλλά ανάμεσα στις δύο, εγώ θα επέλεγα την IRIS γιατί η περιοχή των ματιών είναι αρκετά ευαίσθητη και δεν τη φροντίζουμε σωστά. Η iris αναπαράγει απαλά την αίσθηση ενός χειροκίνητου μασάζ με ελαφρές κινήσεις χτυπήματος για να αποτρέψει τα σημάδια γήρανσης πριν αρχίσουν να αναπτύσσονται.

STEP 3: Spa Facial


To UFO™ 2 είναι μια συσκευή για μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic, χρησιμοποιώντας τη θεραπεία φωτός LED πλήρους φάσματος (πέντε περισσότερα χρώματα από το αρχικό UFO), αναβαθμισμένη τεχνολογία, ταχύτερη θέρμανση και ψύξη και βελτιστοποιημένες θεραπείες για εφαρμογή. Η τεχνολογία του UFO 2 οδηγεί τις ουσίες της μάσκας πιο βαθιά στο προσωπό σας για να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Αξίζει να το πάρω; Για μένα ναι και πάλι ναι γιατί βοηθάει στην έγχυση ενεργών συστατικών της μάσκας που θα επιλέξεις βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, κάνει δουλίτσα με τη συρρίκνωση των πόρων και το δέρμα είναι ορατά πιο απαλό και λείο.

Δοκιμάστε τα όλα και θα έχετε την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία μάσκας στον κόσμο… σε δύο λεπτά ή και λιγότερο.

Αναλυτικά θα διαβάσεις τα πάντα στο www.foreo.com, αν θέλεις να δεις πόσο κοστίζουν μπες στο www.sephora.gr, αποκλειστικός πωλητής των προιόντων FOREO στην Ελλάδα.