×

Ανακάλυψε 4 αρώματα που μόλις κυκλοφόρησαν

Αν και η επιλογή ενός αρώματος είναι προσωπική υπόθεση, σας παρουσιάζω 4 νέα καλοκαιρινά αρώματα για να σώσετε στο κινητό σας, ώστε να ξέρετε από που να ξεκινήσετε το οσφρητικό σας ταξίδι -την έρευνα για την επόμενη αγορά που θα πάτε βόλτα στα καταστήματα.


Το ROSE D’AMALFI του Tom Ford είναι ένα αισθησιακό, κομψό, διακριτικό και σαγηνευτικό άρωμα με πινελιές από Ιταλικό περγαμόντο και μανταρίνι. Συνδυάζει πικάντικα τριαντάφυλλα με ηλιόλουστο ηλιοτρόπιο αντανακλώντας μοναδικά το περιβάλλον της Ριβιέρας στο Αμάλφι, αιχμαλωτίζοντας μια μεθυστική αίσθηση. Το άρωμα ROSE D’AMALFI σε απαλό ροζ, περικλείεται σε διάφανο Private Blend μπουκάλι με ματ λευκή επιγραφή και glossy μαύρες λεπτομέρειες.


To Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme αποτυπώνει τέλεια τον φυσικό αισθησιασμό της μεσογειακής γυναίκας, ενσωματώνοντας τα πιο ουσιαστικά στοιχεία μιας καλοκαιρινής ηλιόλουστης ημέρας σε ένα ζωντανό, φρουτώδες λουλουδάτο άρωμα. Η φρεσκάδα του λεμονιού και του τραγανού μήλου Granny Smith, σε συνδυασμό με ένα θηλυκό μπουκέτο γιασεμιού και καθαρού, λευκού τριαντάφυλλου, μας δίνει την σαγηνευτική ζεστασιά του κέδρου και του αισθησιακού musk.


Το Kologne, shield of protection του οίκου KILIAN PARIS είναι ένας κήπος απόλυτης ευχαρίστησης, γεμάτος με φωτεινές νότες εσπεριδοειδών από πράσινο μανταρίνι και νεράντζι, οδηγώντας σε μια καρδιά από δεντρολίβανο, μέντα και νερολί. Στη βάση του αρώματος, τo εκλεπτυσμένο, ξυλώδες, ξηρό άρωμα του κέδρου ενισχύεται από μια συμφωνία από πράσινες φυτικές νότες.


Αιχμαλωτίζοντας μία θύελλα συναισθημάτων, το ΝΕΟ Beautiful Magnolia Intense της Estée Lauder μεταφέρει ένα κρυφό μήνυμα λουλουδιών που ξεκίνα με ένα νεανικό μείγμα από πολύχρωμο λάδι μανταρίνι, φύλλα βιολέτας και το γεμάτο ζωντάνια έλαιο κάρδαμου. Αυτός ο τριπλός συνδυασμός κορυφώνεται με τη φρεσκάδα του αρώματος Magnolia που ανθίζει νωρίς το πρωί. Στην καρδιά του, το πλούσιο άρωμά της ισορροπεί μοναδικά μαζί με ένα εξαιρετικό λουλουδάτο μπουκέτο από ίριδα, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς. Στη βάση του θα συναντήσετε νότες από ξύλο κέδρου, πατσουλί και βανίλια, σε συνδυασμό με το πολυτελές Leather και το λαμπερό Musk, το Illumina LXR, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το brand.

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΣ!!!

Αν θέλεις η μυρωδιά του αγαπημένου σου αρώματος να αργήσει να εξαφανιστεί, ψέκασε πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς, στο πίσω μέρος του λαιμού -δηλαδή τον σβέρκο- αλλά και στα χέρια σου. Στα σημεία αυτά παράγεται θερμότητα, κάτι που κάνει το άρωμά σου να διαρκέσει για πολλές ώρες.