×

Γύμνασε το πρόσωπό σου με το BEAR της FOREO #FaceGym


Χάρη στη beauty tech συσκευή τόνωσης προσώπου της FOREO, η επιδερμίδα σας δεν θα χρειάζεται πλέον προσωπικό γυμναστή για να διατηρείται σε φόρμα!

Φέτος, το Face Gym αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο για ένα μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου, που το εμπιστεύονται όλες οι διασημότητες παγκοσμίως. Είναι τόσο αποτελεσματικό που οι εφαρμογές, οι προσωπικοί γυμναστές αλλά και τα κανάλια προπονήσεων στο Youtube κυριολεκτικά...εξαφανίζονται!

Οι διασημότητες παγκοσμίως δημοσιεύουν τη γυμναστική τους ρουτίνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ιδιαίτερα την self-massage ρουτίνα προσώπου τους που αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη τάση του διαδικτύου.


Για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και τάσεις της εποχής, η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός στη τεχνολογία ομορφιάς που εμβαθύνει στο μέλλον της βιομηχανίας της ομορφιάς, διαθέτει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για το σπίτι: το BEAR, την έξυπνη συσκευή για εύκολη και άμεση τόνωση προσώπου, ακριβώς όπως ένα personal training από την άνεση του σπιτιού σας.

Τέρμα οι πολύωρες συνεδρίες στα κέντρα αισθητικής αλλά και τα ατελείωτα βραδινά μασάζ για ένα τονωμένο και σφριγηλό πρόσωπο! Το BEAR της FOREO προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε λίγα μόλις λεπτά και ταυτόχρονα μια αξέχαστη εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας.

Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους παλμούς T-Sonic, το BEAR συσφίγγει την επιδερμίδα, προσφέροντάς μία νεότερη και λαμπερή όψη. Τα διεγερτικά μικρορεύματα τονώνουν το επιδερμίδα, ενώ οι παλμοί T-Sonic χαλαρώνουν τα σημεία έντασης των μυών του προσώπου, εξομαλύνωντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Η μοναδική και πανίσχυρη αυτή συσκευή, που βελτιστοποιεί τη ρουτίνα γυμναστικής προσώπου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα μασάζ "Total Facial Knockout" για τα ζυγωματικά, το μέτωπο, το λαιμό και το σαγόνι, η οποία έχει προγραμματιστεί για εσάς πριν από την χρήση της συσκευσής, μέσω της εφαρμογής FOREO For You.


Τέλος, το BEAR είναι η μόνη συσκευή μικρορεύματος παγκοσμίως που διαθέτει το Anti-Shock System™, ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εγγυάται θεραπείες χωρίς κραδασμούς για μέγιστη φροντίδα και σεβασμό στην επιδερμίδα σας, καθιστώντας το BEAR την ασφαλέστερη συσκευή μικρορεύματος στον κόσμο.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, η FOREO προτείνει τη χρήση του BEAR σε συνδυασμό με τον ορό προσώπου SERUM. Οι αναζωογονητικοί παλμοί T-Sonic ενισχύουν την απορρόφηση του ορού, ο οποίος με τη σειρά του μεταδίδει άμεσα και με ασφάλεια τα μικρορεύματα από τη συσκευή στην επιδερμίδα.

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε τη ρουτίνα γυμναστικής προσώπου σας σήμερα, όπου θέλετε και όποτε θέλετε!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.