×

Face Essence, το πολύτιμο προιόν που πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.


Οι κορεάτισες θεωρούν τα essence ως το μυστικό όπλο περιποίησης για μία τέλεια κι αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα απόσταγμα με πολύ ελαφριά, διαυγή, λεπτόρρευστη σύνθεση και χαμηλό μοριακό βάρος, που εισχωρεί βαθιά μέσα στην επιδερμίδα και την προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα (serum, ενυδατική κλπ).

Τα Essence περιέχουν πολύτιμα συστατικά που καταπραΰνουν, φωτίζουν, ενυδατώνουν και κλειδώνουν την υγρασία στην επιδερμίδα, αλλά και αυξάνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα των προϊόντων που ακολουθούν, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στις βαθύτερες στιβάδες της, αφήνοντας την απαλή, φωτεινή και φρέσκια. Δεν φράζουν τους πόρους και δεν αφήνουν ίχνη λιπαρότητας.

Η βασική διαφορά είναι ότι τα toners απομακρύνουν τυχόν ρύπους, νεκρά κύτταρα, σμήγμα ή υπολείμματα του μακιγιάζ που έμειναν στην επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό, ενώ οι essences έρχονται να προσθέσουν πολύτιμα συστατικά στην επιδερμίδα.

Πότε τις χρησιμοποιείς;

Οι essences χρησιμοποιούνται αφού έχουμε πλύνει το πρόσωπο μας. Ρίξε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και μετά με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε τη στην επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ σου, μέχρι να απορροφηθεί.

Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion
Nuxe AquaBella Essence Lotion
Uriage Eau Thermale Glow up Water Essence
Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence
Filorga NCEF Essence
Ysl Pure Shots Hydra Bounce Essence-In-Lotion