×

H FOREO γιορτάζει τις Wonder Moms σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας λύσεις για την απόλυτη ρουτίνα ομορφιάς, για να χαρίσετε στη σούπερ μαμά σας το πιο λαμπερό της πρόσωπο!


Θάρρος. Ενέργεια. Ενσυναίσθηση.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αξίες που οι μητέρες σε όλο τον κόσμο εκπέμπουν καθημερινά, με τη φροντίδα τους στο σπίτι, στη δουλειά και στην ιδιωτική τους ζωή μετατρέποντας τις σε πραγματικές…Wonder Moms! 

Πώς λοιπόν μπορούμε να τους προσφέρουμε μια πραγματικά ξεχωριστή περιποίηση για να τις ευχαριστήσουμε και να τους χαρίσουμε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας? Η FOREO έχει τη λύση! 

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας 2022, το beauty tech brand εμπνευσμένο από το μέλλον της ομορφιάς, έχει ετοιμάσει ανεπανάληπτες προσφορές με εκπτώσεις έως και 50% στις εμβληματικές συσκευές περιποίησης, για να χαρίσετε στη σούπερ μαμά σας το πιο λαμπερό της πρόσωπο!

Και μιας και μιλάμε για σούπερ μαμάδες… ακολουθούν οι αγαπημένες Wonder Moms της showbiz της FOREO:

Η Wonder Mom υπάρχει και στην πραγματικότητα! Η GAL GADOT, συνδυάζοντας ενέργεια και γοητεία, είναι η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της ταινίας Wonder Woman. Μια σούπερ μαμά τόσο στο πλατό όσο και στο σπίτι, η σταρ του Χόλιγουντ έγινε πρόσφαρα μητέρα του τρίτου της παιδιού.

Πώς να διατηρήσετε υγιές, καθαρό και πάνω απ΄όλα…λαμπερό δέρμα μέσα στο άγχος της οικογένειας? Το LUNA 3 Plus, το νέο gadget καθαρισμού και τόνωσης προσώπου με θερμοθεραπεία και μασάζ σύσφιξης προσώπου ενισχυμένο με τεχνολογία μικρορεύματος είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα άμεσα φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο. Το τέλειο δώρο για να κάνετε τη μαμά σας να νιώσει σαν πραγματική  σούπερ ήρωας!

Όπως δηλώνει στο Instagram της η ANGELINA JOLIE είναι ‘’Μητέρα, ηθοποιός και πρέσβυρα των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες. Η Angelina δεν είναι μόνο από τις πιο διάσημες και αγαπητές σούπερ σταρ του κινηματογράφου, αλλά και μια αφοσιωμένη υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει μια υπέροχη οικογένεια με έξι παιδιά, τρία από τα οποία έχουν υιοθετηθεί από Καμπότζη, Αιθιοπία και Βιετνάμ.

Πώς να διατηρήσετε το πρόσωπό σας τόσο τονωμένο και σμιλευμένο όσο η όμορφη πρωταγωνίστρια του Maleficent, εντός και εκτός κόκκινου χαλιού? Το BEAR, η επαναστατική συσκευή μικρορεύματος που έχει σχεδιαστεί για την τόνωση του προσώπου, είναι ο σύμμαχος ομορφιάς που θα λειτουργήσει ως πραγματικός σύμμαχος για τη σύσφυξη του προσώπου σας. Το ιδανικό δώρο για να δώσετε στη σούπερ μαμά σας!

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την κατ’ εξοχήν Wonder Mom.MADONNA δε χρειάζεται συστάσεις: εμβληματική και παγκοσμίως γνωστή σταρ, επιτυχημένη επιχειρηματίας, trendsetter και μητέρα έξι παιδιών, τέσσερα από τα οποία υιοθετήθηκαν από το Μαλάουι.

Πώς πετυχαίνετε και διατηρείτε ένα υγιές και σφριγηλό δέρμα από το πρωί έως το βράδυ με τόσες υποχρεώσεις? Το UFO 2 βελτιστοποιεί την εφαρμογή και ενεργοποίηση της μάσκας, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα και τα οφέλη τους. Χαρίστε το στη μαμά σας, μαζί με κάποια μάσκα προσώπου από την Advanced Collection – όπως η καταπραϋντική και αντιοξειδωτική FOREO Acai Berry Farm To Face Sheet Mask – για να νιώθει λαμπερή και περιποιημένη.  


Οι ανεπανάληπτες προσφορές της FOREO για τη Γιορτή της Μητέρας, προσφέρουν αποκλειστικές εκπτώσεις έως και 50% σε μερικές από τις πιο iconic συσκευές της μάρκας, οι οποίες διατίθενται στα Sephora.

 Μην το χάσετε!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα Sephora.