×

Mother Skin Formula, ένα ελληνικο beauty brand που πρέπει να γνωρίζει κάθε νέα μητέρα.


Όσο περνάνε τα χρόνια οι μέλλουσες μητέρες αναζητούν προΪόντα ομορφιάς χωρίς βλαβερά συστατικά που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο στην εγκυμοσύνης αλλά και στην περίοδο του θηλασμού. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το brand Mother Skin Formula στις αρχές του 2021 με έδρα το Βόλο από την φαρμακοποιό Κατερίνα Καρακάνα, η οποία βιώνοντας την εμπειρία της μητρότητας θέλησε να φροντίσει τον εαυτό και την επιδερμίδα της χωρίς ανασφάλειες και άγχος.


Η Κατερίνα γνωρίζοντας τις ανάγκες μιας γυναίκας στην περίοδο της εγκυμοσύνης και στην μητρότητα μετέπειτα, σκέφτηκε ότι η μέλλουσα και θηλάζουσα μητέρα χρειάζεται εξειδικευμένη και ασφαλή για την ίδια και το παιδί της περιποίηση. Αξιοποιώντας λοιπόν τις επιστημονικές της γνώσεις μαζί με την μητρική ευαισθησία, δημιούργησε μια μοναδική σειρά φυσικών, βιολογικών προϊόντων, τη σειρά Mother Skin Formula.

Αγκάλιασε το σώμα σου, αγάπησε κάθε αλλαγή!

Μια σειρά που κάθε νέα μητέρα μπορεί να εμπιστευθεί και να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια την βοτανική σειρά προϊόντων και μέσα από την καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας να αγαπήσει το σώμα της σε όλα τα στάδια της μητρότητας.


Αποτελεσματικότητα, Ασφάλεια, Ποιότητα, Βιωσιμότητα, Ευαισθησία
, είναι οι πέντε πυλώνες του brand. 

Τα προϊόντα Mother Skin Formula είναι πλήρως αξιόπιστα για χρήση από την προ-σύλληψη, την εγκυμοσύνη, το θηλασμό & μετά, καθώς έχουν φυσικές φόρμουλες με πιστοποιημένα εκχυλίσματα και έλαια και είναι απαλλαγμένες από τα συστατικά που είναι επιβλαβή για τον οργανισμό, όπως τα parabens, sulfates & mineral oils. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούν έχουν καλλιεργηθεί, συλλεχθεί και υποστεί επεξεργασία με βιώσιμο τρόπο. Ενώ οι πρώτες ύλες, τα συστατικά αλλά και τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.


Ανακάλυψε τη Mother Skin Formula στο motherskinformula.com/, στο φαρμακείο που διατηρεί η Κατερίνα Καρακάνα στην οδό Μπότσαρη - Βρ. Θεοδωρήτου 20 στον Βόλο σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.