×

PIEL Cosmetics, η ομορφιά δεν έχει ηλικία!


Η Piel είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που φιλοδοξεί μέσα από τα ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς να εμπνεύσεις τις γυναίκες να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, εντάσσοντας στην καθημερινότητά τους μια μικρή beauty routine, που θα τους προσφέρει ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Ενυδατικά συστατικά, μεθυστικά αρώματα και απαλές υφές είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα Piel. 

Με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο αλλά και τον πλανήτη, δημιουργεί πρωτοποριακές φόρμουλες με βασικά συστατικά τις ελληνικές πρώτες ύλες. Ενώ μέσα από τα μηνύματα που αναγράφονται πάνω στις ανακυκλώσιμες συσκευασίες, έχουμε ως σκοπό να δώσουν ξεκάθαρα το μήνυμα πως όλοι είμαστε ίσοι, ξεχωριστοί, δυνατοί και όμορφοι


Daily Face Cream

H Daily Face Cream είναι ενυδατική κρέμα με έλαιο Δεντρολίβανου, Βισαβολόλη και Osmocide2. Προσφέρει έως 75% υγρασία, αντιοξειδωτική προστασία, και κάλυψη από τον ήλιο της πόλης χάρη στα UVA + UVB φίλτρα που περιέχει. Έχει ελαφριά υφή, που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


4 Seasons Glow Dry Oil

To 4 Seasons Glow είναι ενυδατικό ξηρό λάδι με βελούδινη αίσθηση και μη λιπαρή υφή. Περιέχει Argan Oil, Macadamia, Jojoba Oil, Rose Hip Oil και βιταμίνη Ε. Είναι κατάλληλο για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Στο πρόσωπο, δίνει μια εξαιρετική αίσθηση ομαλότητας στην υφή του δέρματος καθώς προστατεύει το δερματικό φράγμα ρυθμίζοντας έτσι τα επίπεδα ενυδάτωσης. Στα μαλλιά μειώνει την ξηρότητα, καθώς τα θρέφει εις βάθος, ενισχύοντας παράλληλα την φωτεινότητα και τον όγκο τους. Στο σώμα λειτουργεί ως ένα προστατευτικό – μαλακτικό πέπλο δίνοντας λάμψη χάρη στην χρωστική από το φυσικό ορυκτό μίκα.


Στην Piel θέλουν πραγματικά να προσφέρουν έμπνευση και ενδυνάμωση στις γυναίκες και για αυτό το λόγο μέσα από τα Social Media της PIEL (facebook & instargramπαρέχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αλλά και να επικοινωνήσουμε με εξειδικευμένους επαγγελματίες από το χώρο της διατροφής, των Detox θεραπειών και του Life Coaching

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο e-shop www.e-piel.gr 

Η ομορφιά δεν έχει ηλικία! 

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας όποια ηλικία κι αν έχουμε.