×

Kalyka Cosmetics, ένα νέο ελληνικό beauty brand που αναδεικνύει την ομορφιά μέσα από τη διαφορετικότητα.


Με έμπνευση από το εξωτερικό περίβλημα του άνθους που το προστατεύει, η χημικός Κάλλια Βαλλιανάτου 
δημιούργησε ένα νέο ελληνικό brand, την Kalyka Cosmetics.

Κάθε προϊόν ξεκινάει μέσα από πολλή σκέψη, διάβασμα και δοκιμές, ώστε να είναι όσο περισσότερο αποτελεσματικό αλλά και προσιτό γίνεται. Η αναζήτηση για νέα υλικά δε σταματάει ποτέ, η επόμενη συνταγή ξεκινάει να σχηματίζεται με την ολοκλήρωση της προηγούμενης.


Η βάση των προϊόντων θα είναι πάντα η αποτελεσματικότητα των υλικών και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα των καταναλωτών.

Η ασφάλεια των προϊόντων και των υλικών είναι η αρχή για την κάθε συνταγή. Αυτό θα ισχύει πάντα, ανεξάρτητα από τις τάσεις της εκάστοτε περιόδου. Η φύση είναι χημεία. Διαχειριζόμαστε τον πλούτο που μας δίνει στο εργαστήριο, σε συνδυασμό με νεότερες τεχνολογίες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάνω απ’ όλα ασφαλές και αποτελεσματικό. 


Τα προιόντα.

Τα θεμέλια της Kalyka Cosmetics μπήκαν με δύο βασικά προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου, την Ενυδατική Κρέμα Γιασεμί για μεικτό δέρμα (με κολλαγόνο και ελαστίνη) και την Ενυδατική Κρέμα Γαρδένια για ξηρό δέρμα (με Dragon’s Blood, ατελο-κολλαγόνο και υαλουρονικά οξέα χαμηλού μοριακού βάρους), χωρίς καμία τεχνητή χρωστική.


Το κάθε προϊόν δεν χρειάζεται να το δεις, αλλά μπορείς να το νοιώσεις.

Τα προϊόντα είναι αναγνωρίσιμα από την όσφρηση, χάρη στο χαρακτηριστικό άρωμα που έχει κάθε προϊόν και την αφή, αφού σε κάθε συσκευασία αναγράφονται με ανάγλυφο Braille (το σύστημα γραφής και ανάγνωσης των τυφλών) η "γαρδένια" ή το "γιασεμί".

Λίγα λόγια τη δημιουργό.

Η Κάλλια Βαλλιανάτου δεν βρέθηκε τυχαία στον κόσμο των καλλυντικών. Είναι χημικός με μεταπτυχιακο, διδακτορικό και προϋπηρεσία στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Όμως η αγάπη της για την κοσμητολογία, την οδήγησε να δημιουργήσει την Kalyka Cosmetics.

Τα προϊόντα της σειράς είναι unisex και θα τα ανακαλύψεις στο kalykacosmetics.com

Και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το brand στο instagram @kalyka_cosmetics.