×

Η Divine Seeds είναι μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών που αγαπάει το φραγκόσυκο και την αγκινάρα.


Το πάθος και ο θαυμασμός για τη μητέρα φύση, το φραγκόσυκο και την αγκινάρα σε όλες τις μορφές ενέπνευσε τη Γιώτα Παπαγεωργάκη και τον Σταύρο Δαμιανίδη, να δημιουργήσουν την ελληνική εταιρεία καλλυντικών
Divine Seeds.

Τα συστατικά-ήρωες που περιέχουν τα προϊόντα της Divine Seeds είναι τα φυσικά εκχυλίσματα από φραγκόσυκο και αγκινάρα. Τα εκχυλίσματα από αυτά τα φυτά συνδυάζονται προσεκτικά με άλλα ειδικά ενεργά συστατικά, δημιουργώντας συνθέσεις που ενισχύουν την ανθεκτικότητα κάθε τύπου δέρματος ανεξαρτήτως ηλικίας.


Η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των συστατικών διασφαλίζουν ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μεγάλο αριθμό προϊόντων περιποίησης για να διατηρήσουμε ένα φρέσκο δέρμα που δε γνωρίζει ηλικία.

Τα προϊόντα είναι ήπια στο δέρμα αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικά και κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, καθώς έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να μην περιέχουν ερεθιστικά συστατικά, δεν φράζουν τους πόρους και δεν δημιουργούν ακμή. Είναι κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες.


Όλα τα προϊόντα Divine Seeds είναι Cruelty Free, vegan και συνδυάζουν φυσικά με εξαιρετικά συνθετικά συστατικά για να είναι τα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Επίσης, τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούν είναι ανακυκλώσιμα.


Και τέλος, πρέπει να σας πω ότι η Divine Seeds είναι μέλος του "1% for the Planet", συνεισφέροντας το 1% των ετήσιων εσόδων της.

Ανακαλύψτε όλα τα πρϊόντα στο www.divineseeds.gr και στο instagram @divineseedsgr.