×

Γνωρίστε τη LABBOK, την πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει πιστοποίηση cruelty-free από τη Leaping Bunny International

 Η LABBOK δεν είναι άλλη μια εταιρεία με φυσικά καλλυντικά, είναι ένα ελληνικό brand με premium φυσικά βιολογικά καλλυντικά και συστατικά 100% φυσικά, vegan, πιστοποιημένα βιολογικά και cruelty-free, που δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν ένα υγιές δέρμα από μέσα προς τα έξω.

Mε πολυετή εμπειρία στην έρευνα, οι αδερφές Δήμητρα και Τζίνα Μπόκαρη, ιδρύτριες της LABBOK, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν υψηλής ποιότητας προϊόντα, για τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.Ακολουθώντας πράσινες πρακτικές, παράγουν με βάση το διεθνές GMP (Good Manufacturing Process) και ελέγχουν όλα τα προϊόντα στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις τους (Ε.Ο.Φ). Η οικολογική ευαισθησία, η πίστη στη δύναμη της φύσης και η διάθεση για καινοτομία, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και υπόσχονται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

Στη LABBOK χρησιμοποιούν καινοτόμα συστατικά και συνθέσεις, όπως το POLLUSTOP που προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τα πρεβιοτικά για την εντατική φροντίδα του δέρματος. Η λευκαντική της κρέμα έχει βιολογικά συστατικά που είναι 2 φορές πιο ισχυρά από την Αρβουτίνη (Belides και Gigawhite) και καταπολεμά με φυσικό τρόπο τις δυσχρωμίες στο δέρμα.

Επίσης, δημιουργούν το gel που αλλάζει μορφή και γίνεται σαπούνι χωρίς χημική επεξεργασία και το βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού που αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει στα μάτια. Επιπλέον, όλες οι πρώτες ύλες είναι 100% καθαρές χωρίς προσμίξεις, 100% πιστοποιημένες βιολογικές. Τα έλαια είναι ΑΑΑ ψυχρής έκθλιψης, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και κρατάνε στο μέγιστο τις ιδιοτητές τους. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι μοναδικά και κλινικά αποδεδειγμένα για τις πλούσιες ευεργετικές τους δράσεις όπως το ιπποφαές, η αγριοτριανταφυλλιά, το εκουιζέτο, το ρόδι και το νυχτολούλουδο. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξέα αναγεννούν τα κύτταρα, ενεργοποιούν την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και χαρίζουν ένα λαμπερό δέρμα.

Η LABBOK είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή έχει λάβει την πιστοποίηση cruelty-free από τη Leaping Bunny International, ενώ επίσης έχει διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία».

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες: www.labbok.gr

Facebook: www.facebook.com/labbok.gr/

Instagram: www.instagram.com/labbok.gr/