×

Το ελληνικό brand AFORME θέλει να αποτελέσει την αφορμή για να αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας μέσα και έξω, χωρίς όρους.


Σήμερα σας παρουσιάζω την ελληνική εταιρεία καλλυντικών AFORME, το αποτέλεσμα μιας δυνατής φιλίας δύο νέων γυναικών
, της Ρεβέκκας και της Μαρίας. Δύο γυναικών που αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ και θεωρούν παρωχημένες τις ταμπέλες που βάζει η βιομηχανία της ομορφιάς στις γυναίκες με αποτέλεσμα να τις γεμίζουν ανασφάλειες.

Το όνομα

AFORME όπως: 1) Το καλύτερο για εμένα, ποιότητα Άλφα, 2) {aformi-αφορμή} στα Ελληνικά σημαίνει το έναυσμα, ο λόγος και η δυνατότητα.


Η φιλοσοφία

Γυρνώντας την πλάτη στα στερεότυπα του σήμερα που διαχωρίζουν τους ανθρώπους ανάλογα με το φύλο, τη σεξουαλική τους προτίμηση, το χρώμα του δέρματος τους, την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση ή τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχουν. Γι' αυτό και τα προϊόντα AFORME είναι UNISEX καθώς οι ανάγκες των ανθρώπων είναι ίδιες ανεξαρτήτως του φύλου τους


Τα προϊόντα

Χρειάστηκαν χρόνια και μελέτες για να δημιουργήσουν αποτελεσματικά, αγνά, αληθινά, φυτικά προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που βασίζονται στην Αλήθεια για υγιές, λαμπερό δέρμα με τις καλύτερες φυτικές φόρμουλες που δεν αποτελούν πολυτέλεια και δεν κοστίζουν ακριβά.

Είναι Vegan, Gluten-Free, Cruelty-free. Όσο για τις συσκευασίες τους, επέλεξαν γυαλί και ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο πλαστικό, γιατί πιστεύουν σε έναν καλύτερο πλανήτη για όλους.

Τα προϊόντα AFORME παράγονται στην Ελλάδα, ενώ συνεργάζονται με τοπικούς προμηθευτές που παρέχουν εκλεκτές πρώτες ύλες, εξαιρετικής ποιότητας και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.


Και για το τέλος σας άφησα το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζετε για την AFORME, ανά τακτά διαστήματα δωρίζει μέρος των κερδών της σε φιλανθρωπικούς και οικολογικούς οργανισμούς που παλεύουν να επιφέρουν θετική αλλαγή στον πλανήτη μας για ένα καλύτερο, ισότιμο κόσμο για όλους.

Ακολούθησε την AFORME στο Instagram: @aforme.wellbeing.ecosmetics & Facebook: Aforme Wellbeing Ecosmetics