×

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Mixcoco!


Σε μια παγκόσμια μόδα, που αλλάζει, που μεταβάλλεται, που εξελίσσεται, η Mixcoco, το διεθνές όνομα στο χώρο της ονυχοπλαστικής, δημιουργεί τα international trends για τα χρώματα, τις αποχρώσεις, το design, την ίδια τη φιλοσοφία των νυχιών. Τα ποιοτικά ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών.
 
Η μεγάλη αγκαλιά όλων των χωρών -που εμπιστεύονται τη Mixcoco και που γεννούν τα πρότυπα ομορφιάς για τα νύχια μας-, τιμά τις πρωτεύουσες του κόσμου, αναδεικνύοντας τα χρώματα, το ύφος και το χαρακτήρα από τις πόλεις, που επιλέγει να αναδείξει στην καινούρια συλλογή της για το καλοκαίρι!


Νέα Υόρκη, η κοσμοπολίτισσα, η καρδιά κάθε εποχής, η φλέβα κάθε fashion & beauty influencer αυτού του κόσμου γίνεται σημείο αναφοράς για τη Mixcoco μέσα από τα ιδιαίτερα, γοητευτικά, μοναδικά χρώματα, όπως αυτά των spun sugar, skydiver, dahlia και coca mocha.

Λονδίνο, η επιτομή του class αλλά και του ανατρεπτικού. Πηγή κάθε fashion statement, έμπνευση κάθε πρωτοποριακής κίνησης. Μαζί η αγαπημένη σε όλον τον πλανήτη, Mixcoco να μας κάνει να λατρέψουμε αποχρώσεις όπως popcorn, fragile sprout και cascade υπογραμμίζοντας την πιο in και classy γυναικεία φιγούρα!


Τέλος η Mixcoco, αφιερώνει την τελευταία κασετίνα για τη summer collection, στο τέλειο Pantone, το χρώμα για το έτος 2022 συγκεντρώνοντας ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο ελκυστικό, ό,τι πιο γυναικείο υπάρχει για τα άκρα μας. Το τολμάει, το καταφέρνει. Color of the year ‘22 Very Pery. Βαθύ μπλε, η ένωση ουρανού και θάλασσας, στα νύχια σου! Enjoy!

Ένα εξαιρετικό ταξίδι σε πολιτισμούς, χρώματα και πολιτείες, η δύναμη ολόκληρου του πλανήτη μας βρίσκεται εδώ, σε αυτά τα υπέροχα bottles από τα μοναδικά Mixcoco χρώματα.

Ας απολαύσουμε το ταξίδι, ας χαρούμε την ομορφιά του.



Η Mixcoco εδώ και 12 χρόνια, διανέμει σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο, αυθεντικά προϊόντα βερνικιού γέλης UV αποτελώντας την ασφαλή και ποιοτική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Στην Ελλάδα, ως αποκλειστικός εισαγωγέας από το 2016, κυριαρχεί στην ελληνική αγορά, διανέμοντας τα επώνυμα Mixcoco μέσω δικτύου αντιπροσώπων καθώς και ηλεκτρονικά. Στόχος της Mixcoco Greece είναι η πλήρης ικανοποίηση των nails experts, και φυσικά κάθε γυναίκας που αναζητάει την ομορφιά των άκρων μέσα από value for money, επώνυμα, ποιοτικά προιόντα.