×

Η ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ είναι ένα ελληνικό beauty brand που αγαπάει τη μέλλισα!


Ένα πράγμα που αγαπώ στις ελληνικές εταιρείες ομορφιάς, είναι η αγάπη τους γι' αυτό που κάνουν και η χρήση συστατικών από την ελληνική γη. Ένα τέτοιο brand είναι η ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ.


Ιθύνων νους της ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ είναι ο Γιώργος Μπίσκος
, οποίος το 2014 αποφάσισε το χόμπι και η αγάπη του για την Μέλισσα, να ολοκληρώσει ένα μεγάλο κύκλο Σπουδών. Ξεκινώντας από το Τμήμα Αρχαρίων Μελισσοκόμων και φτάνοντας σε Ανώτερο επίπεδο, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του  και την κατοχή του πτυχίου Επαγγελματία Μελισσοκόμου και την πιστοποίηση του Τεχνίτη μέσω του ISO 17024 από την TUV AUSTRIA, η ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ είναι πλέον γεγονός!


Στα προϊόντα γίνονται όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους για τους καταναλωτές
(έλεγχος αλλεργιογόνων & safety assessment). Τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούν είναι το Μέλι πορτοκαλιάς, κερί, απόσταξη ροδόνερου, υαλουρονικό οξύ. Ενώ η παραγωγή τους γίνεται σε πιστοποιημένο εργαστήριο φυσικών καλλυντικών με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα, που εμπιστεύονται ταυτόχρονα η φύση, ο άνθρωπος και η επιστήμη. 


Όλα τα προϊόντα ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ είναι για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το κάθε δέρμα. Μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν τόσο σε νεανικές όσο και σε πιο ώριμες ηλικίες.


Πρέπει να δοκιμάσεις: την κηραλοιφή που είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, το διφασικό λαδάκι ντεμακιγιάζ ματιών & προσώπου, το scrub με μαύρο χαβιάρι, τον ενισχυμένο ορό προσώπου αντιγείρανσης και φυσικά μέλι!

Για περισσότερες πληροφορίες www.melissonergo.com και ακολούθησε τη ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΕΡΓΟ στα social media: facebook & instagram.