×

Οι beauty tech λύσεις της FOREO θα σε βοηθήσουν να θα διατηρήσεις το μαύρισμα και την καλοκαιρινή λάμψη σου!


Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και οι διακοπές τελειώνουν. Πώς θα επιστρέψετε στη δουλειά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και -το σημαντικότερο- πώς θα διατηρήσετε αυτό το αξεπέραστο καλοκαιρινό glow της επιδερμίδα σας; 

Η FOREO, ο σουηδικός beauty tech κολοσσός, έχει όπως πάντα τα expert tips για να διατηρήσετε την καλοκαιρινή σας λάμψη όσο το δυνατόν περισσότερο!

FOREO UFO 2 και Farm To Face Sheet Masks

Μετά από τόσες μέρες καύσωνα, ιδρώτα, άμμου και ξενυχτιών, η επιδερμίδα διψά – κι αυτό φαίνεται στην όψη της.


Ήρθε η ώρα για εντατική ενυδάτωση με τη βοήθεια του μαγικού UFO 2 και μιας από τις υπέροχες Farm To Face Sheet Masks. Ο συνδυασμός T Sonic παλμών και της καταπραϋντικής αίσθησης της κρυοθεραπείας που προσφέρει το must-have beauty gadget, κάνουν πραγματικά θαύματα στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικοτητά της, βοηθώντας έτσι και στη διατήρηση του μαυρίσματος.

FOREO BEAR

Και αν έχετε ανάγκη να ενδυναμώσετε τους μύες του προσώπου σας - μετά από πολλά κοκτέιλ στην παραλία και πολλά ξενύχτια υπό τους ρυθμούς του Shakerando - για να αποκαταστήσετε τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, η τέλεια λύση είναι το BEAR!


Ο ισχυρός και ασφαλής συνδυασμός μικρορεύματος και τεχνολογίας παλμών T-Sonic είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να τονώσετε και να ενδυναμώσετε την επιδερμίδα σας, δίνοντάς της παράλληλα μια υγιή νεανική λάμψη, για μια επιστροφή στη δουλειά γεμάτη ενέργεια!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.