×

Signature Skin Care Line: Όταν η επιστήμη αποκαθιστά την ομορφιά


Η υγιής, λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί πραγματικό πάθος για την Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, καθώς επίσης οι θεραπείες που εφαρμόζει, επεμβατικές ή μη, στηρίζονται στη φιλοσοφία της ομορφιάς με φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό σε συνδυασμό με το τι πρέπει να κάνουν οι ασθενείς της στο διάστημα που μεσολαβούσε μεταξύ των δικών της θεραπειών, την οδήγησαν στη δημιουργία της Ιατρικής Δερμοκαλλυντικής σειράς Signature Skin Care Line.

Η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, Board Certified Πλαστικός Χειρουργός, ασχολείται αποκλειστικά με την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία 20 χρόνια προσφέροντας τις ιατρικές της υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς διαφόρων εθνικοτήτων, μιας και η καριέρα της ξεκίνησε το 2001 στην «Μέκκα» της Αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής, στο Λονδίνο.

Σε τι διαφέρουν όμως τα Signature Skin Care Line από τα υπόλοιπα του εμπορείου;

Σε αντίθεση με τα προϊόντα περιποίησης δέρματος χωρίς συνταγολόγηση τα οποία δρουν επιφανειακά, τα προϊόντα ιατρικής βαθμίδας περιέχουν δραστικά συστατικά, που έχουν κλινικά αποδειχθεί ότι δρουν βαθιά μέσα στο χόριο (το παχύ στρώμα ιστών κάτω από το επιδερμίδα που σχηματίζει το δέρμα), εκεί όπου παράγονται τα νέα κύτταρα και άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως το κολλαγόνο. Συνεπώς τα ιατρικής βαθμίδας προϊόντα περιποίησης δέρματος της σειράς Signature Skin Care Line αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα υπάρχοντα προβλήματα του δέρματος, ενώ επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και προστατεύουν το δέρμα από μελλοντικές βλάβες.


Η σειρά Signature Skin Care Line αποτελείται:

  • Age Defence Signature Cream Serum είναι ένας ενυδατικός αντιγηραντικός κρεμο-ορός, ελαφριάς υφής με αναπλαστική, συσφιγκτική, ενυδατική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.
  • Το Eye Rejuvenation Signature Treatment with Biomimetic Peptides & Hyaluronic Acid προσφέρει άμεση σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με επιστημονικά αποδεδειγμένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
  • Το Skin Whitening Signature Treatment with Hexylresorcinol & Vitamin E είναι μια πολυλειτουργική επιστημονική φόρμουλα αποκατάστασης και αναζωογόνησης του δέρματος για την καταπολέμηση υπερχρώσεων, φωτογήρανσης και δυσχρωμιών του δέρματος.
  • Το Perfection Lip Plumper Signature Treatment with Vitamin B3 & Tocopherol πρόκειται για πρωτοποριακό lip plumper με glossy υφή άμεσης τελειοποίησης χειλιών. Προκαλείται αύξηση του όγκου τους έως και 30% και φυσική τόνωση του ερυθρού χρωματισμού τους (διάρκεια δράσης περίπου 2-3 ώρες). Άμεση ενυδάτωση, θρέψη, εξάλειψη των ρυτιδώσεων και λείανση των χειλιών.
Gift Box με τα μοναδικά Ιατρικά Δερμοκαλλυντικά Signature Skin Care Line της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου.

Το σετ αποτελείται από:
  • Τον ενυδατικό αντιγηραντικό κρεμο-ορό Age Defence Signature Cream Serum - 30ml
  • Την αντιρυτιδική κρέμα ματιών Eye Rejuvenation Signature Treatment - 15ml
  • Τη λευκαντική κρέμα ανάπλασης στοχευμένης δράσης Skin Whitening Signature Treatment - 30ml
  • Tο πρωτοποριακό lip gloss άμεσης τελειοποίησης χειλιών με αύξηση του όγκου τους έως και 30% Perfection Lip Plumper Signature Treatment - 7ml