×

Αγαπώ τα ξηρά λάδια σώματος, εσύ;


Δεν ξέρω αν είναι η ενυδάτωση ή λάμψη που προσφέρουν, σε σχέση με τις κρέμες σώματος, απολαμβάνω περισσότερο την αίσθηση που αφήνουν πάνω μου τα ξηρά λάδια σώματος. Η υφή τους είναι απαλή και μεταξένια. Άσε που σε κάνουν να νιώθεις πιο ελκυστική και σέξι. Δεν είναι καθόλου λιπαρά, απορροφούνται γρήγορα, οι φόρμουλες τους είναι πλούσιες σε συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως έλαια από άνθη και φυτά, φρούτα αλλά και βιταμίνες. Επιπλέον, έχουν μεθυστικά αρώματα που φωνάζουν καλοκαίρι.

ID Concept beauty Glow Dry Oil

Πρόκειται για ένα ξηρό ιριδίζον λάδι για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά που δίνει στη επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη εξαιτίας του bronze shimmer που περιέχει, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο ελιάς, ηλίανθου και argan για θρέψη στη επιδερμίδα και φυσικά, άρωμα καρύδας για τις απόλυτες λαμπερές εμφανίσεις μας.

Nuxe Huile Prodigieuse

Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, επτά πολύτιμα φυτικά έλαια, μεταξύ των οποίων argan, camellia, αμυγδάλου, macadamia, καθώς και με βιταμίνη Ε χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, αφήνοντας ένα σατινέ φινίρισμα. Φυσικά, δεν περιέχει σιλικόνη και mineral oils. Βοηθάει στη μείωση της όψης των ραγάδων που εμφανίζονται μετά την εγκυμοσύνη ή από απώλεια βάρους. Μπορείς να το ψεκάσεις στις άκρες και τα μήκη των μαλλιών σου ή κατευθείαν πάνω στη βούρτσα σου.

Tip: Πριν το απλώσεις στην επιδερμίδα σου, κάνε απολέπιση να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και τη θαμπή όψη της. Με αυτόν τον τρόπο, το λάδι απλώνεται ομοιόμορφα.