×

Soma & Botanicals, ένα ελληνικό beauty brand που μας προσφέρει μια ολιστική εμπειρία περιποίησης.


H Soma είναι μια ελληνική εταιρεία φυσικής φροντίδας του δέρματος εμπνευσμένη από την ευεξία και τη βοτανική αισθητική. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Έλενα Πουλοπούλου και στόχο έχει να προσφέρει μια ολιστική φροντίδα του δέρματος με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. 

Το όνομα του brand είναι εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη Σώμα. Τα προϊόντα που δημιουργούν είναι καθαρά, αποτελεσματικά και συνδυάζουν βοτανικά συστατικά με μεσογειακές συνταγές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, ώστε το δέρμα να αποκτήσει τη βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα του. 

Όλα τα προϊόντα Soma είναι χειροποίητα σε μικρές παρτίδες, κυρίως vegan, cruelty free και φυσικά, χωρίς τεχνητά χρώματα, gmo, parabens και χημικά συστατικά.


Η ολιστική προσέγγιση

Μια ολιστική προσέγγιση σημαίνει να κοιτάζουμε και να αντιμετωπίζουμε κάτι στο σύνολό του και όχι μόνο τα μέρη του. Στην περίπτωση της φροντίδας του δέρματος, μια ολιστική προσέγγιση σημαίνει ότι η χρήση ενός ακριβού ενυδατικού ορού για παράδειγμα στο πρόσωπο μας δεν αρκεί. Αντιμετωπίζει μόνο ένα μέρος του δέρματος – το εξωτερικό στρώμα, και μόνο προσωρινά. Αλλά η συνολική υγεία του δέρματός μας (θυμηθείτε, είναι το μεγαλύτερο μας όργανο) εξαρτάται από πολύ περισσότερα από αυτό. 

Η φυσική ομορφιά άλλωστε πρέπει να γίνει η έκφραση του μοναδικού πνεύματος και της προσωπικότητας του καθενός, και καθορίζεται από τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται ο καθένας το σώμα του και τον τρόπο που σκέφτεται.  


Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα Soma & Botanicals στο somanbotanicals.com/.

Social media: facebookinstagram