×

4 must have K-Beauty προϊόντα από το skinbox.gr που πρέπει να δοκιμάσεις


Τα κορεάτικα προϊόντα ομορφιάς είναι μία κατηγορία από μόνη τους. Έχουν “κατακτήσει” τις καρδιές μας αλλά και τα boudoir μας και όχι άδικα! Έχουν εξαιρετικά μελετημένες συστάσεις που σέβονται την επιδερμίδα, για να χαρίσουν υπέροχο αλαβάστρινο δέρμα, που λάμπει και ακτινοβολεί υγεία! Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πώς οι Ασιάτισσες ακολουθούν πάνω από 10 βήματα στην ρουτίνα περιποίησης τους για να διατηρούν την επιδερμίδα τους νεανική, ενυδατωμένη, λαμπερή και απόλυτα υγιή!

Σήμερα λοιπόν, θα σου παρουσιάσω 4 must have K-Beauty προϊόντα από το SKINBOX και μαζί με όλους τους λόγους που θα τα αγαπήσεις!


Η Sioris Cleanse Me Softly Milk Cleanser είναι μία απαλή γαλακτώδης καθαριστική λοσιόν, πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά – 61% οργανικού νερού φρούτων και 10% ελαίου από σπόρο Macadamia, πράσινο νερό δαμάσκηνου, κ.α.. Όλα τα φυσικά συστατικά προέρχονται από την Κορέα και συλλέγονται κατά την περίοδο της συγκομιδής για τη βέλτιστη φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.


Η Sioris Calm Me Down Cream είναι μια καθημερινή ενυδατική κρέμα ελαφριάς υφής, που ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Περιέχει Squalane, Omija Fruit, γλυκερίνη, κ.α.. Κατάλληλη για Λιπαρό, Μεικτό, Με Τάση Ακμής, Ευαίσθητο Δέρμα. Επιπλέον θα την αγαπήσεις για το  σύστημα της αεροστεγούς φιάλης για να αποτρέψει τη διείσδυση του αέρα, παρέχοντας πιο υγιεινή και ασφαλή φροντίδα στο δέρμα.

Τα προϊόντα Sioris είναι Vegan, δεν δοκιμάζονται σε Ζώα, δεν περιέχουν Paraben, Θειικά Άλατα, Αλκοόλ και Σιλικόνη


Το Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter είναι μία ενυδατική κρέμα με έλαιο από σπόρους ηλιοτρόπιου και πεπτίδια (Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Oligopeptide-29, Oligopeptides-32). Είναι κατάλληλο για όλους ακόμη και για αυτούς με milia (λευκά στίγματα) στην περιοχή των ματιών. Απορροφάτε γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ. Είναι Vegan, δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχei Paraben, Θειικά Άλατα, Αλκοόλ, Τεχνητό Άρωμα, Σιλικόνη και Αιθέρια Έλαια.


Η heimish Artless Glow Base SPF 50+ PA+++ είναι μία ελαφριάς υφής βάση που δίνει στο δέρμα σας εκτυφλωτική λάμψη και παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή με μακιγιάζ! Δεν δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχει Paraben, Θειικά Άλατα και Σιλικόνη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

Ακολούθησε το SKINBOX στo facebook & στο instagram.

Υ.Γ. Τα προϊόντα που θα βρεις στο skinbox.gr απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ως προς τα συστατικά, την αποτελεσματικότητα και τα ευεργετικά αποτελέσματα της Κορεάτικης ρουτίνας περιποίησης του δέρματος (K-beauty) μιας ολόκληρης φιλοσοφίας και ενός ποιοτικού τρόπου ζωής.