×

Ένα νέο έξυπνο σύστημα συμπληρωμάτων διατροφής που ενισχύει τη σύνθεση και την υγεία του κολλαγόνου


Ενεργοποιήστε τη φυσική λάμψη και υποστηρίξτε την ενδογενή ικανότητα του δέρματος να παράγει κολλαγόνο με το Skin Collagen Synergy. Το νέο, έξυπνο σύστημα 28 ημερών από την Advanced Nutrition Programme™ υποστηρίζει τη διέργερση/παραγωγή κολλαγόνου για φρέσκια, νεανική και υγιή όψη στο δέρμα. Παράλληλα, τα συστατικά του ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και φωτίζουν την επιδερμίδα. Με αυτό το "σφηνάκι" συστατικών που ενεργοποιούν το κολλαγόνο θα κατανοήσετε από τα αποτελέσματα του ότι το μελλοντικό μας δέρμα εξαρτάται από την τροφή που του δίνουμε σήμερα!

Οι ερευνητές της Advanced Nutrition Programme™, συνδύασαν 4 clean συμπληρώματα διατροφής που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου σε βολικούς ημερήσιους λοβούς προστασίας. Κάθε ημερήσιος λοβός περιλαμβάνει 32 vegan-friendly συστατικά που δρουν σε συνέργεια μεταξύ τους όπως βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος, φυτοθρεπτικά συστατικά και ασερόλα. Αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική των παραδοσιακών συμπληρωμάτων με θαλάσσιο κολλαγόνο.
  • Skin Collagen Support (2 κάψουλες): Φυτικές κάψουλες με ένα έξυπνο κοκτέιλ βιταμίνης C, ψευδαργύρου, εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιού από την περιοχή της Γαλλίας και συμπυκνώματος πεπονιού που είναι πλούσιο σε (Υπεροξείδιο της δισμουτάσης).
  • Skin Vit C (1 κάψουλα): Ασερόλα, βιταμίνη C, και ψευδάργυρος δρουν σε συνέργεια για τη λάμψη και την ενίσχυση της άμυνας του δέρματος. Νέες μελέτες δείχνουν πως τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης C, συμβάλλουν στη γήρανση και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας.
  • Skin Vitality (1 κάψουλα): Μοντέρνα πολυβιταμίνη με 28 επιστημονικά μελετημένα θρεπτικά συστατικά που δρα σαν βάση για όλα τα συμπληρώματα διατροφής. Περιλαμβάνει σημαντικούς συμπαράγοντες όπως βιταμίνες C, E,B2, B3 ψευδάργυρο και μαγνήσιο για την υποστήριξη της υγείας του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και του σώματος.
Πληροφορίες από την επιστημονική μας ομάδα

Περίπου το 80% του δέρματος αποτελείται από κολλαγόνο, το οποίο δρα σε συνέργεια με την ελαστίνη για τη διατήρηση της ελαστικότητας και του όγκου του. Οι έρευνες έδειξαν πως μετά τα 20 έτη, χάνουμε περίπου το 1% του κολλαγόνου μας κάθε χρόνο.

Για αιώνες, το κολλαγόνο θεωρείται "η πηγή της νιότης" και γι αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Οι αναζητήσεις συμπληρωμάτων διατροφής για το skincare αυξάνονται συνεχώς, με πιο δημοφιλείς τις αναζητήσεις να είναι “ταμπλέτες κολλαγόνου“ (+60%) και “τα συμπληρώματα κολλαγόνου“ να έχουν αποτελέσματα (+60 %) (Source: HFMA / Google Trends. Το κολλαγόνο αποτελείται από αμινοξέα που ανευρίσκονται στις πρωτεϊνούχες τροφές που καταναλώνουμε οπότε το σώμα μας ήδη έχει όσα χρειάζεται για να συνθέτει κολλαγόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια στα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη μετατροπή των αμινοξέων σε κολλαγόνο και για την προστασία των ινών κολλαγόνου που δημιουργούνται.

Η Lorraine Perretta, Head of Nutrition for Advanced Nutrition Programme™ εξηγεί: «Οι έρευνες δείχνουν πως πολλά συμπληρώματα διατροφής με κολλαγόνο εστιάζουν στην παροχή πρωτεΐνης αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα δέρματος. Για την υποστήριξη της δημιουργίας ισχυρών και ελαστικών αλυσίδων κολλαγόνου στο δέρμα, είναι σημαντική η επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά και συμπαράγοντες όπως η βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και ορισμένα φυτοθρεπτικά στοιχεία.
Θα βρείτε αυτά και ακόμη περισσότερα συστατικά στο Skin Collagen Synergy το οποίο προάγει τον βασικό πυλώνα της Advanced Nutrition Programme™ τη συνέργεια συμβάλλοντας στην ενίσχυση του δέρματος εκ των έσω.»


To Skin Collagen Synergy είναι διαθέσιμο στο advancednutritionprogramme.gr καθώς και μέσω του δικτύου συνεργατών μας σε κέντρα αισθητικής και ιατρεία. Κοστίζει €79 | 112 κάψουλες (28 κυψέλες των 4 καψουλών).

*Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος

*O ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της βιταμίνης A και τη διατήρηση των φυσιολογικών μαλλιών, νυχιών και δέρματος