×

Η ALEA Damaged Hair είναι η σειρά που θα λατρέψουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου!


Στην περίοδο της καραντίνας δοκίμασα και γνώρισα πολλά καινούρια προϊόντα παρακολουθώντας αγαπημένες blogger & youtuber. Ένα brand λοιπόν που έμαθα και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, ήταν  το ισπανικό brand ALEA.

Η ALEA με παρουσία σε πενήντα χώρες είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας των ειδικών του brand σε προϊόντα για τον επαγγελματία κομμωτή, όπως οι υπερσύγχρονες θεραπείες και τα προϊόντα φινιρίσματος που είναι διαμορφωμένα με επιλεγμένα συστατικά και φυσικά εκχυλίσματα και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που ικανοποιούν τις πραγματικές ανάγκες των μαλλιών.


Tο ALEA Damaged Hair Shampoo θα αποκαταστήσετε τη ζωτικότητα των μαλλιών σας, χάρη στη σύνθεση του σε πρωτεΐνες μεταξιού και αργανέλαιο. Προστατεύει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Χωρίς parabens ή θειικά άλατα. Χωρίς parabens ή θειικά άλατα. Είναι Cruelty free, χωρίς θειικό άλας και χωρίς Paraben.


Το ALEA Conditioner Damaged Hair ανακτά τα μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά και έχουν ταλαιπωρηθεί. Διαμορφώνεται με αργανέλαιο και πρωτεΐνες μεταξιού. Χωρίς parabens ή θειικά άλατα. Χωρίς parabens ή θειικά άλατα. Είναι Cruelty free, ενώ δεν περιέχει θειικό άλας και Paraben

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το σε βρεγμένα μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τα άκρα. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ και αφήστε το κοντίσιονερ για ένα λεπτό επάνω και μετά ξεπλύνετε.


ALEA Damaged Hair Mask χάρη στις ιδιότητες του αργανέλαιου που συνδέονται με τις πρωτεΐνες μεταξιού που παρέχουν επιπλέον ζωτικότητα στα μαλλιά σας, την επισκευή και την ενυδάτωση. Χωρίς parabens ή θειικά άλατα. Είναι Cruelty free, ενώ δεν περιέχει θειικό άλας και Paraben.

Τρόπος Χρήσης: Πάρτε με μια πετσέτα τα πολλά νερά και μετά απλώστε τη μάσκα. Αφήστε μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.


Το ALEA Elixir Mediterráneo με το εκπληκτικό άρωμα, γεννήθηκε από το συνδυασμό των καλύτερων ελαίων από την ακτή της Μεσογείου. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που προσδίδουν στα μαλλιά την αναζωογονημένη και λαμπερή εμφάνιση που τους αξίζει. Θρέφει και αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προλαμβάνει και αποκαθιστά την ψαλίδα, εξαλείφοντας ταυτόχρονα το φριζάρισμα, επιστρέφοντας στα μαλλιά τη φυσική τους.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη του χεριού σας και απλώστε το στα μαλλιά από την μέση έως τα άκρα


Οι ALEA Αμπούλες Flash, ενυδάτωση-αναδόμησης για γερά, θρεπτικά και λαμπερά μαλλιά.

Η προβιταμίνη Β5 τρέφει, ενυδατώνει και κάνει τα μαλλιά σας μεταξένια. Η ενίσχυση από τις κεραμίδες βελτιώνουν την απόδοση, παρέχοντας δύναμη και αντοχή. Η σκόνη διαμαντιού φέρνει μια νέα διάσταση λάμψης για ένα αποτέλεσμα μοναδικό όπως κανένα άλλο. Δεν περιέχουν θειικό άλας και parabens, ενώ είναι Cruelty free και 100% χωρίς πλαστικό.

• Αποτελέσματα σε 1 λεπτό από την πρώτη εφαρμογή
• Διαρκεί έως και 10 λουσίματα
• Επισκευάζει τα κατεστραμμένα μαλλιά
• Πρόληψη θραύσης
• Χτίζει μαλλιά αναδόμημένα και ενυδατωμένα στο μέγιστο
• Αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή
• Νέα διάσταση διαμαντένιας λάμψης

Οδηγίες Χρήσης: Χρησιμοποιείστε μία αμπούλα την εβδομάδα μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά. Την αφήνετε για 1 λεπτό και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Η συσκευασία περιέχει 3 αμπούλες των 15ml.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
La Rou Hair Cosmetics L.T.D. What The World Needs Now
E-Shop Χονδρικής: larouhaircosmetics.com
Επίσημη σελίδα ALEA: aleagreece.com
Facebook: ALEA GreeceALEA Cosmetics GR
Instagram: ALEA_GreeceALEA Cosmetics GR
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.