×

Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για το πως λειτουργεί το Iris 2 της Foreo


Βελονισμός και T-SONIC παλμικές δονήσεις: τι είναι και πως λειτουργούν; Ανακαλύψτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες πίσω από το νέο λανσάρισμα της FOREO.

Η συσκευή IRIS 2 περιλαμβάνει την εφαρμογή χειροκίνητης πίεσης (συνήθως με τις άκρες των δακτύλων) σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, αόρατα μονοπάτια ενέργειας που ονομάζονται μεσημβρινοί ρέουν μέσα στο σώμα. Αναφέρεται ότι τουλάχιστον 14 εσωτερικές οδοί συνδέουν τα όργανά μας με άλλα μέρη του σώματος. Τα σημεία βελονισμού βρίσκονται κατά μήκος αυτών των μεσημβρινών. Εάν η ροή της ενέργειας (που ονομάζεται επίσης «τσι») μπλοκαριστεί σε οποιοδήποτε σημείο ενός μεσημβρινού, θεωρείται ότι προκαλεί διάφορα συμπτώματα κατά μήκος του μεσημβρινού.

Τα μάτια περιβάλλονται κυριολεκτικά από σημεία βελονισμού. Τα σημεία αυτά μπορούν να διεγερθούν με τη χρήση βελονισμού για να ανακουφιστούν από την κόπωση. Το μασάζ με βελονισμό είναι μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος που βοηθάει στην κίνηση του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς μέσα και γύρω από τα μάτια. Το μασάζ στα σημεία βελονισμού γύρω από τα μάτια είναι μια τεχνική που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι και σε καθημερινή βάση.


Ο κινητήρας υψηλής απόδοσης που τροφοδοτεί το FOREO IRIS 2 παράγει λεπτές ταλαντώσεις που ονομάζουμε παλμούς T-Sonic™, πατενταρισμένες από την FOREO. Αυτοί οι παλμοί κάνουν απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών για να ανακουφίσουν από την κούραση, ενώ παράλληλα αυξάνουν την απορρόφηση των κρεμών και των ορών, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

Το “Τ” στο T-Sonic είναι η συντομογραφία του διαδερμικού, που ονομάζεται έτσι επειδή αυτοί οι παλμοί ταξιδεύουν μέσα από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Όταν κατευθύνονται στην περιοχή των ματιών, οι παλμοί T-Sonic συμβάλλουν στη βελτίωση της ροής του αίματος, μειώνοντας έτσι την κόπωση των ματιών, ανακουφίζοντας από την ξηρότητα και την κούραση, μειώνοντας το πρήξιμο και την εμφάνιση μαύρων κύκλων – για ένα φρέσκο, φωτεινό και αναζωογονημένο βλέμμα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

– Αυξάνει την απορρόφηση των καλλυντικών περιποίησης ματιών κατά 84%
– Εξομαλύνει την περιοχή του περιγράμματος των ματιών κατά 80%
– Βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια κατά 70%
– Βοηθά στην τόνωση της περιοχής του περιγράμματος των ματιών κατά 51%
– Αυξάνει τη φωτεινότητα του περιγράμματος των ματιών κατά 50%
– Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης κατά 43%
– Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια κατά 3,5 φορές


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ FOREO IRIS 2 ΜΕ ΤΟ FOREO IRIS

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ

Το FOREO IRIS 2 έχει επανασχεδιαστεί για να έχει μία πιο εμφανή κίνηση βελονισμού. Επιτρέπει μία μεγαλύτερη λεμφική αποστράγγιση, ταχύτερη εκκένωση των σακουλών κάτω από τα μάτια και ταχύτερη ανακούφιση των κουρασμένων ματιών, είτε το χρησιμοποιείτε το πρωί, είτε στη δουλειά, είτε πριν τον ύπνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ

Το FOREO IRIS 2 έχει βελτιωθεί με αποτέλεσμα να διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο ανά φόρτιση από το αντίστοιχο της πρώτης γενιάς, προσφέροντας πλέον έως και 150 χρήσεις ανά φόρτιση, σε σύγκριση με το IRIS που διαρκεί έως και 50 χρήσεις.

ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΑΣ ΘΟΡΥΒΟΥ

Για να καταστεί δυνατή μια ακόμη πιο χαλαρωτική ρουτίνα φροντίδας των ματιών στο σπίτι και μια βέλτιστη λύση για τη ζωή εν κινήσει, το νέο και βελτιωμένο FOREO IRIS 2 προσφέρει αθόρυβες θεραπείες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας σας με ηρεμία, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία σας στην περιποίηση των ματιών, η ενδεικτική λυχνία στη βάση του FOREO IRIS 2 αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα όταν η μπαταρία πρόκειται να εξαντληθεί, υπενθυμίζοντάς σας να τη φορτίσετε γρήγορα για 2 ώρες. Δεν θα μείνετε ποτέ ξανά χωρίς το beautytech gadget σας όταν το χρειάζεστε!


ΜΗ ΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΛΑΒΗ

Για μια εξαιρετικά άνετη χρήση και μια ακόμα πιο εύκολη εμπειρία θεραπείας των ματιών, το FOREO IRIS 2 είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητική λαβή, ώστε ακόμα και όταν τα δάχτυλά σας είναι βρεγμένα με ορό ή κρέμα να μπορείτε να κρατάτε τη συσκευή σταθερά.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.