×

Xmas Gift: 4 beauty sets δώρων για τις γυναίκες της ζωή σου!


Τα χριστουγεννιάτικα δώρα κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον μας. Μπορεί να είναι προσωπικό ή κάτι χρηστικό, όπως ένα αντικείμενο για το σπίτι ή για το γρφαείο. Από μία κρέμα χεριών, μία κορνίζα, ένα άρωμα ή ακόμα καλύτερα ένα gift set από κάποιο αγαπημένο beauty brand.

Τα τέσσερα σετ που ακολουθούν, είναι κάποιες από τις προτάσεις μου για δώρα Χριστουγέννων στις γυναίκες τις ζωής σου!


FOREO Skin Supremes Set: BEAR mini, UFO mini 2, SERUM SERUM SERUM

Το πιο χαρακτηριστικό σετ της νέας συλλογής χριστουγεννιάτικων σετ Skin Supremes Set είναι σίγουρα αυτό! Περιλαμβάνει την τονωτική συσκευή προσώπου BEAR mini, η οποία αν και μικρή είναι πραγματικά ισχυρή για…γυμναστική προσώπου με αποτελέσματα ενός μια επεμβατικού lifting συνδυαστικά με τον ορό προσώπου Serum Serum Serum και την ενισχυμένη και υψηλής τεχνολογίας θεραπεία μάσκας προσώπου UFO 2 σε συσκευασία ταξιδίου.



Caudalie Thé des Vignes Set 

Περιέχει το no1 άρωμα στα φαρμακεία της Γαλλίας Fresh Fragrance (100ml) ένα cult προϊόν της Caudalie για να αρωματίσετε απαλά την επιδερμίδα σας, με αισθησιακές νότες από λευκό μόσχο, νερoλί, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί και το Hyaluronic Nourishing Body Lotion (150ml).


Aveda x 3.1 Phillip Lim - The Limited-Edition Lineup

Η εορταστική συλλογή Aveda x 3.1 Phillip Lim επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα του gifting με στόχο ένα όμορφο αύριο, προσφέροντας μια σειρά από αξεσουάρ και σετ δώρων, όλα δημιουργημένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα. To set που σας προτείνω είναι αυτό με το limited-edition μαντήλι μαλλιών, καθώς και special-edition σετ δώρου από τη σειρά Botanical Repair


Nuxe Xmas Gift with Super Serum [10]

Το χριστουγεννιάτικο σετ περιέχει το απόλυτο συμπύκνωμα Αντιγήρανσης Super Serum 10 για κάθε τύπο επιδερμίδας (30ml), το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία της nuxe στα έλαια με την αντιγήρανση και ένα Gua Sha Tool σε ροζ απόχρωση.