×

Φουλ στην ενυδάτωση και αυτόν τον χειμώνα


Η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το Α και το Ω για να διατηρήσουμε υγιές και λαμπερό το δέρμα μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να δίνουμε στο δέρμα μας καλή ενυδάτωση και θρέψη. Πώς το πετυχαίνουμε αυτό; 

Τους χειμερινούς μήνες επιλέγουμε πιο πλούσιες ενυδατικές κρέμες και συστατικά που συγκρατούν το νερό στους ιστούς, αποτρέπουν την αφυδάτωση, βοηθούν και ανακουφίζουν, σταματώντας την τόσο ενοχλητική αίσθηση “τραβήγματος” που συχνά δημιουργείται λόγω ξηρότητας ή αφυδάτωσης. Επιπλέον πλένουμε το πρόσωπο μας με ήπια καθαριστικά και χρησιμοποιούμε μάσκες, με συστατικά που ευνοούν την ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.


Frezyderm Sensitive Red Skin Απαλή Κρέμα ρύθμισης και αναστροφής των συμπτωμάτων της ροδόχρου νόσου και του ευαίσθητου αντιδραστικού δέρματος με άμεσα καταπραϋντικά αποτελέσματα.

Thank You Farmer True Water Deep Cream Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης που καταπραΰνει την ερυθρότητα και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα χαρίζοντας του ζωντάνια και ακτινοβολία.

Apivita Aqua Beelicious Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης με υφή water-gel, με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, αλόη και υαλουρονικό οξύ, σούπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας.

Natura Siberica Anti-Ox Wild Blueberry Super ενυδατική μάσκα ματιών με εφέ Patch που ενυδατώνει βαθιά την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Apivita Express Beauty Face Mask Prickly Pear Moisturizing & Soothing Mάσκα προσώπου για ενυδάτωση & καταπράυνση, η οποία παράλληλα θρέφει και απαλύνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Θα τα βρεις στα φαρμακεία.