×

Augustinus Bader The Face Oil


Με τόσο κρύο και υγρασία, τα έλαια προσώπου έχουν την τιμητική τους. Μαζί με την κρέμα προσώπου, μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέψης της επιδερμίδας.

Το Face Oil από την Augustinus Bader έχει έντονα επανορθωτική φόρμουλα που λιώνει στο δέρμα για να θρέψει, να ενυδατώσει, να βελτιώσει και να προστατεύσει άμεσα. Τα αντιοξειδωτικά και τα αντιμικροβιακά που περιέχει προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ προλαμβάνουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Βοηθά στη διατήρηση του υγιούς μικροβιώματος του δέρματος και είναι ενισχυμένο με το ειδικό πατενταρισμένο σύμπλεγμα της Augustinus Bader TFC8® που υποστηρίζει την κυτταρική ανανέωση και καθοδηγεί βασικά συστατικά στα κύτταρα.

Η αποψή μου

Βρήκα ότι αυτό είναι ένα ελαφρύ θρεπτικό λάδι. Όντως αισθάνεσαι ότι βελτιώνει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος, ηρεμώντας την ερυθρότητα και τον ερεθισμό περισσότερο από ό,τι ένα mainstream έλαιο προσώπο -περιέχει καταπραϋντικά εκχυλίσματα και συστατικά όπως η αλλαντοΐνη και το εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας και έλαια σπόρων που απορροφώνται γρήγορα, όπως: σταφύλι, babassu, jojoba και argan. Αλλά το πιο σημαντικό είαναι το *TFC8®. Επίσης δεν έχει άρωμα ή αιθέρια έλαια.

* Το σύμπλοκο TFC8® ή αλλιώς Trigger Factor Complex – μια αποκλειστική φόρμουλα του καθηγητή Bader που αποτελείται από περισσότερα από 40 συστατικά, υποστηρίζει την κυτταρική ανανέωση και καθοδηγεί βασικά συστατικά στα κύτταρα.

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο να έχει κάποιο ανεπαίσθητο άρωμα, διότι πρόκειται για ακριβό πολυτελές έλαιο και θέλω αυτή την επιπλέον διάσταση που δίνει το άρωμα. Ο τρόπος που το εφαρμόζω είναι βάζοντας 2 σταγόνες στην ενυδατική μου κρέμα για επιπλέον θρέψη και ενυδάτωση. 

Δεν είναι οικονομικό. Τα 10ml κοστίζουν 82€ αλλά μπορείς να το βρεις στο lookfantastic με κάποιους εκπτωτικούς κωδικούς που δίνει συχνά πυκνά γύρω στα 60,95€. Εγώ το πήρα 49€ βάζοντας έναν έξτρα κωδικό που είχα. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο στα Sephora και κοστίζει 78,95€.