×

Το απόλυτο New Year prep από τη FOREO 


Η περίοδος των Εορτών ξεδιπλώνει τον καλύτερο μας εαυτό – θέλουμε να λάμπουμε, να έχουμε την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Δεν αρκεί όμως ένα glamorous outfit ή μία εντυπωσιακή παλέτα σκιών και highlighter για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκείνο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, καθώς η σωστή προετοιμασία ξεκινάει από πολύ πιο πριν.

Η FOREO, ο Σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας και ομορφιάς, αποκαλύπτει το απόλυτο beauty σκονάκι για προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – κρατάτε σημειώσεις;

Step 1: Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Ξεκίνα τη μέρα σου με αποσυμφόρηση της έντασης ώστε να ξεκινήσει ιδανικά η προετοιμασία, με όμορφη και χαλαρή διάθεση. Πλύνε το πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας το LUNA 4 στο Gentle Mode, για τον πιο απαλό καθαρισμό που έχεις βιώσει ποτέ – η διαδικασία αυτή θα αφυπνίσει τόσο την επιδερμίδα όσο και τη διάθεσή σου χάρη στους εμβληματικούς T-Sonic παλμούς. Ολοκλήρωσε την περιποίηση χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου έλαιο και την πίσω πλευρά του LUNA 4 για χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό.

Στη συνέχεια, αφού κάνεις layering με ό,τι προϊόν ενυδάτωσης αγαπάς, άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα της αγαπημένης σου κρέμας ματιών και, αφού την απλώσεις λίγο, ενεργοποίησε το IRIS 2 σου. Με απαλές κινήσεις από μέσα προς τα έξω, άσε το να «γλιστρήσει» και να σου προσφέρει ένα απαλό μασάζ που θα βοηθήσει με τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μόλις ολοκληρώσεις το βήμα και στις δύο πλευρές, χρησιμοποίησε το IRIS 2 στο «πόδι της χήνας» για να απαλύνεις σταδιακά τις ρυτίδες, ενώ για έξτρα χαλάρωση χρησιμοποίησε το λίγα λεπτά ανάμεσα στα φρύδια, ώστε να φύγει η ένταση και το στρες.

Step 2: Δέρμα σαν βελούδο

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά, ετοιμάσου για το πιο υπέροχο ντουζ ή μπάνιο της χρονιάς! Μετά το καθιερωμένο λούσιμο και τη χρήση μάσκας μαλλιών, αφιέρωσε περίπου 10 λεπτά στο σώμα, που συχνά παραβλέπουμε! Με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο ήδη απλωμένο στο σώμα, ενεργοποίησε το πρωτοποριακό νέο λανσάρισμα της FOREO που έχει ήδη κάνει θραύση (δικαίως): το LUNA BODY.

Το πού θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα, αναλόγως των στόχων σου για τη μεγάλη βραδιά – και του outfit σου! Σκοπεύεις να φορέσεις mini φόρεμα; Τότε δώσε έμφαση στα πόδια και χρησιμοποίησε το LUNA BODY για να προάγει την άμεση διέγερση της μικροκυκλοφορίας και να απολεπίσει βοηθώντας στην λεμφική αποστράγγιση και στη βελτίωση της όψης των ποδιών!

Εάν από την άλλη σκοπεύεις να φορέσεις βαθύ ντεκολτέ, χρησιμοποίησε το LUNA BODY στην περιοχή του στέρνου ώστε να το απολεπίσεις καλά και να βοηθήσεις την απορρόφηση της ενυδατικής lotion που θα εφαρμόσεις αργότερα.

Step 3: Λάμψη, λάμψη, λάμψη!

Κι αφού έχεις κάνει τα απαραίτητα βήματα προετοιμασίας για επιδερμίδα απαλή και βελούδινη, ήρθε η στιγμή για το εντυπωσιακό κομμάτι: τη λάμψη και τη σμίλευση του προσώπου – δύο βήματα που προηγούνται του μακιγιάζ, προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από ποτέ!

Ξεκίνα την προετοιμασία πραγματοποιώντας μία αναζωογονητική θεραπεία προσώπου με το UFO 2 και τη μάσκα ματιών Shimmer Freak που, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει θα δώσει λάμψη στο βλέμμα στη στιγμή!

Τέλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία σμιλεύοντας τα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου με τη βοήθεια του μαγικού BEAR, έχοντας πρώτα εφαρμόσει σε όλο το πρόσωπο ένα serum με βάση το νερό, όπως το SERUM SERUM SERUM της FOREO.

Με απαλές και σίγουρες κινήσεις, θα δεις το πρόσωπό σου να μεταμορφώνεται, θέτοντας τα θεμέλια για την τοποθέτηση της τερακότας και του highlighter για να διατηρήσουν την σμιλευμένη όψη όλο το βράδυ!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.