×

Pnoe, μια βρεφική σειρά εμπνευσμένη από την πρώτη ανάσα του μωρού.


Σε αυτή την ενότητα έχετε συνηθίσει να βλέπετε beauty brand, σήμερα όμως θα σας παρουσιάσω μια ελληνική εταιρεία με προϊόντα βρεφικής φροντίδας.

Η ιδέα για τη Sidifresh ξεκίνησε το 2007 από την όμορφη πόλη της Δράμας, από την ανάγκη για ποιοτικά και εγχώρια προϊόντα βρεφικής φροντίδας με τα πιο αγνά υλικά. Σήμερα, συνεχίζουν την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, ενώ η πολυετής εμπειρία τους στο χώρο του μωρομάντηλου αποτέλεσε το έναυσμα για μια νέα σειρά βρεφικών προϊόντων που ολοκληρώνει τη βρεφική περιποίηση με τον πιο αγνό και φυσικό τρόπο.


Η νέα σειρά Pnoe είναι εμπνευσμένη από την πρώτη ανάσα και ήρθε για να χαρίσει στα βρεφάκια μας μια μοναδική εμπειρία ζεστασιάς και απαλότητας, σεβόμενη απόλυτα την ευαίσθητη επιδερμίδα τους αλλά και τις καθημερινές τους ανάγκες. 

Η σειρά περιλαμβάνει:

Pnoe Βρεφικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο με πλούσια, δερματολογικά ελεγμένη φυσική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καλέντουλας και χυμό αλόης, και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες “όχι πια δάκρυα” που περιποιούνται απαλά τα μαλλιά και το δέρμα του μωρού, προσφέροντας μια βελούδινη αίσθηση απαλότητας.

Pnoe Βρεφικό Γαλάκτωμα Σώματος πλούσιο σε φυτικά έλαια όπως αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο, ανακουφίζει από την ξηρότητα και προσφέρει βελούδινη αίσθηση απαλότητας. Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του περιέχει επίσης χαμομήλι, πανθενόλη και χυμό αλόης, που σέβεται το βρεφικό δέρμα, κάνοντάς το την ιδανική επιλογή για την καθημερινή περιποίηση του μωρού σας.

Pnoe Βρεφικό Υγρό Ρούχων & Μαλακτικό με απαλή σύνθεση, εμπλουτισμένη με βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού και αλόης, απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Ένα 100% υδατοδιαλυτό προϊόν, που ξεπλένεται εντελώς χωρίς ν’ αφήνει επιβλαβή υπολείμματα στα ρούχα. Με διακριτικό άρωμα πούδρας, χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Pnoe Βιοδιασπώμενα Μωρομάντηλα από μαλακή, φυσική και 100% βιοδιασπώμενη βισκόζη, δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, εμπλουτισμένα με εκχύλισμα καρύδας και βάλσαμο, έναν συνδυασμό που προσφέρει ενυδατικές, μαλακτικές, αντιβακτηριδιακές και καθαριστικές ιδιότητες, καθώς και αναπλαστική και επουλωτική δράση για το ερεθισμένο δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το sidifresh.gr και ακολουθείστε την εταιρεία στα social media: Facebook @sidifresh.gr & Instagram @sidifresh.gr.