×

Χρωματιστό multimasking παρέα με την Aloe+ Colors

Ο καιρός άλλαξε, έγινε πιο ζεστός κι εμείς οφείλουμε να προσαρμόσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα στις ιδιαιτερότητές του...για να αποφύγουμε η επιδερμίδα μας να αφυδατωθεί και η όψη της να γίνει θαμπή.

Σήμερα λοιπόν, σας παρουσιάζω τις 3 νέες μάσκες προσώπου της aloepluscolors.gr που μπορείς να εφαρμόσεις σε όποια ηλικία κι αν είσαι. Χρειάζεται μόνο να αφιερώσεις 10'-15′ από το χρόνο σου για να απολαύσεις το πιο χρωματιστό multimasking ever!


3ple Face Mask Exfoliating
(η πράσινη) απολεπιστική μάσκα αργίλου τριπλής δράσης, προσφέρει μηχανική απολέπιση με φυσικούς κόκκους, xημική απολέπιση με PHA (πολυ-υδροξυοξέα) φυσικής προέλευσης από φραγκόσυκο, που δεν ερεθίζει το δέρμα και ενζυματική απολέπιση, με φυσικής προέλευσης ένζυμα από κολοκύθα.

Εφαρμογή: απλώνουμε την μάσκα κάνοντας μασάζ σε καθαρό πρόσωπο και την αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό ή με micellar water.

Face Mask Glowing (η φούξια) με Kakadu plum, φρούτο με 100 φορές περισσότερη Vitamin C από το πορτοκάλι, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Τα πεπτίδια από λούπινο, βελτιώνουν την οξυγόνωση των κυττάρων, κάνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και την επιφάνεια του δέρματος πιο λεία.

Εφαρμογή: απλώνουμε τη μάσκα ομοιόμορφα σε καθαρό πρόσωπο και την αφήνουμε για 10-15 λεπτά, ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

Face Mask Prebiotic Hydration (η μπλε) που ενισχύει το μικροβίωμά της με πρεβιοτικά και σάκχαρα. Η καλλιέργεια γαλακτοβάκιλου, το εκχύλισμα dragon fruit και η ινουλίνη είναι πλούσια σε σάκχαρα, ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό, μειώνουν την ξηρότητα και συνεισφέρουν στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού του δέρματος.

Εφαρμογή: απλώνουμε την μάσκα ομοιόμορφα σε καθαρό πρόσωπο και την αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.


Θα τις βρεις εδώ και σε επιλεγμένα καταστήματα και eshops σε όλη την Ελλάδα.

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την Aloe Plus Colors στα social media: Instagram & Facebook