×

Φρόντισε την προσωπική υγιεινή σου με σύμμαχο τη DermoXEN


Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντική σε κάθε ηλικία. Πολλές φορές, όμως, αμελούμε την τακτική και σωστή φροντίδα της, με αποτέλεσμα να ξεχνάμε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις της περιοχής αυτής. Γι' αυτό και για την προσωπική υγιεινή μας, είναι θεμελιώδες να χρησιμοποιήσετε ειδικά καλλυντικά προϊόντα τα οποία είναι ήπια και ασφαλή για το δέρμα στα διάφορα στάδια της ζωής μας.

Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων DermoXEN είναι ειδικά σχεδιασμένη για την πρόληψη και την καταπολέμηση των πιο κοινών προβλημάτων της ευαίσθητης περιοχής που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε κάθε ηλικία 
(προ-εφηβεία, εμμηνόρροια, αναπαραγωγική ηλικία, εγκυμοσύνη, μετά τον τοκετό, και την εμμηνόπαυση)Εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς SLES, parabens και thiazolinones, καθαρίζουν χάρη στην ειδική τους δράση με συγγένεια και είναι πιστοποιημένα με δοκιμές αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη ανοχή, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.


Ένα καθαριστικό για κάθε γυναίκα.

Το DermoXEN 4 GIRLS είναι σχεδιασμένο για την καθημερινή προσωπική υγιεινή των κοριτσιών στην προεφηβεία και συνιστάται ως επικουρική θεραπεία για την αποτροπή διάφορων προβλημάτων που χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο της ζωής της γυναίκας. Χάρη στη σύνθεσή του με πρεβιοτικές ίνες, σέβεται το κολπικό pH και έχει απαλή καθαριστική δράση. Με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.
Το DermoXEN PRONEEM είναι το καθαριστικό για την καθημερινή σας προσωπική υγιεινή, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου, της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Χάρη στη σύνθεσή του με φυτικά αντιβακτηριακά εκχυλίσματα, καθαρίζει και βοηθά στην πρόληψη του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

Το DermoXEN ANTI-ODOUR FRESH είναι το πρώτο καθαριστικό που καταπολεμά εξειδικευμένα και φυσικά τις άσχημες κολπικές οσμές που συχνά αποτελούν συμπτώματα δυσφορίας και κολπικών μολύνσεων (Candida Albicans, Gardnerella vaginalis). Εμπλουτισμένο με καινοτόμες πρεβιοτικές ίνες φυτικής προέλευσης, μεγάλης σημασίας για τη ρύθμιση της κολπικής βακτηριακής χλωρίδας, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας των κολπικών μεμβρανών.

Το DermoXEN LENITIVO φροντίζει τις γυναίκες ασκώντας ενυδατική και καταπραϋντική δράση σε περίπτωση κολπικής ξηρότητας, κνησμού και ερυθρότητας, χάρη στην παρουσία ενός μείγματος φυσικών εκχυλισμάτων που περιέχει. Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

Φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής, ειδικά για τις διαβητικές γυναίκες.

To Καθαριστικό DermoXEN Ultracalming SD είναι το πρώτο σχέδιο πρόληψης και φροντίδας κοινών γυναικολογικών προβλημάτων σε διαβητικές γυναίκες. Βοηθά τις γυναίκες να ζήσουν μια ήρεμη ζωή, σε αρμονία με τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους. Διάβασε περισσότερο εδώ.

Καθημερινή προστασία και φρεσκάδα για τον άνδρα.

Το Καθαριστικό DermoXEN 4MEN είναι το νέο καθαριστικό για την καθημερινή προσωπική υγιεινή των ανδρών, ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που παρευρίσκονται σε γυμναστήρια, πισίνες και άλλα μέρη που διατρέχουν κίνδυνο. Χάρη στην καθαριστική του δράση, προστατεύει από βακτηριακές επιθέσεις, βοηθά στην αποφυγή άσχημων οσμών και ασκεί μια απαλή και αναζωογονητική δράση μακράς διάρκειας.

θα βρεις επίσης ειδικές για αγωγές, όπως: PROTECTIVE gel, FLOREXIL Κολπικό Ντους, VITEXYL λιπαντικό gel, BACTOR κολπικά υπόθετα, HYDRA κολπικά υπόθετα

Αναζήτησε τα προϊόντα DermoXEN στα φαρμακεία.