×

Ο οίκος Kilian Paris παρουσιάζει το Blue Moon Ginger Dash

Ο οίκος ΚILIAN PARIS  προσφέρει το απόλυτο καλοκαιρινό cocktail σε ένα άρωμα. Το BLUE MOON GINGER DASH είναι μια φρέσκια προσθήκη στην οσφρητική οικογένεια Liquors, ένα νέο limited edition τολμηρό blend.

Το BLUE MOON GINGER DASH είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο καλοκαιρινό cocktail του ιδρυτή Kilian Hennessy, το cult beachside party drink της δεκαετίας του ’90, Blue Lagoon – ένα μείγμα λεμονιού, βότκας και μπλε curaçao liquor. Ο Kilian Hennessy και η αρωματοποιός Sidonie Lancesseur μετέτρεψαν το cocktail σε άρωμα, προσθέτοντας μια πινελιά από ginger μετατρέποντας τον καλοκαιρινό ήλιο σε ένα ατελείωτο βράδυ.

Το BLUE MOON GINGER DASH προσφέρει ένα οσφρητικό ταξίδι στη Μεσόγειο. “Δημιούργησα μια φαρέτρα αρωμάτων”. Η επιλογή του αρώματός μου εξαρτάται από την εποχή, τη διάθεση και την περίσταση, όπως συμβαίνει και με τα cocktails. Το BLUE MOON GINGER DASH αποτελεί σίγουρα το καλοκαιρινό μου cocktail όταν ταξιδεύω στη Γαλλική Ριβιέρα», Kilian Hennessy.

Το BLUE MOON GINGER DASH ανοίγει με μια αναζωογονητική αίσθηση από λεμόνι, όπου σε συνδυασμό με το Calone, προσδίδουν ένα “on the rocks” feeling με την υπογραφή του οίκου KILIAN PARIS. Το άρωμα εξελίσσεται, αφήνοντας μια αίσθηση από Vodka και σε συνδυασμό με το βιολογικό ginger από τη Μαδαγασκάρη χαρίζει ένα διασκεδαστικό στοιχείο, ακριβώς όπως η νύχτα πέφτει και το φεγγάρι ανατέλλει πάνω σε μια βάση από white Musk.

BLUE MOON GINGER DASH διατίθεται στο χαρακτηριστικό μπουκάλι της οσφρητικής οικογένειας Liquors έχοντας έντονο μπλε electric  χρώμα. Χαραγμένο σε σχέδιο εμπνευσμένο από τα art deco κρυστάλλινα ποτήρια cocktail, αντανακλά το φως και το χρώμα σαν μια ηλιόλουστη θάλασσα. Ένα συλλεκτικό αντικείμενο για να διατηρήσετε ζωντανή την καλοκαιρινή διάθεση.