×

Τα εντυπωσιακά looks των Global Ambassadors της Estée Lauder στο Met Gala 2023

Στο Met Gala 2023 προς τιμήν της έκθεσης του Ινστιτούτου Κοστουμιών “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, οι νέες Global Brand Ambassadors της Estée Lauder, Grace Elizabeth, Carolyn Murphy, Karlie Kloss και Imman Hammam αποτύπωσαν με τα εντυπωσιακά beauty looks τους την φρέσκια και διαχρονική κομψότητα των εμβληματικών supermodels της δεκαετίας του ’90 φορώντας τα ΝΕΑ Pure Color Lipsticks της Estée Lauder σε μοναδικές αποχρώσεις.

H Global Brand Brand Ambassador της Estée Lauder Karlie Kloss έλαμψε στο Met Gala 2023 αποκαλύπτωντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο κόκκινο χαλί.

Η Karlie φοράει το ΝΕΟ Pure Color Crème Lipstick στην απόχρωση Rose Tea.

“Η έμπνευση για το μακιγιάζ της Karlie προέρχεται από τα γοητευτικά κλασικά looks των supermodels των 90′s – μονοχρωματικά και αρκετά sculpted. Θέλαμε να δώσουμε μία νεανική πινελιά, με ρόδινα ζυγωματικά, χείλη και μια τολμηρή έντονη γραμμή στις βλεφαρίδες”, δήλωσε ο Hung Vanngo, makeup artist της Karlie.

Makeup Artist: Hung Vanngo / @hungvanngo 

Dress: Bespoke LOEWE designed by Jonathan Anderson

Στο Met Gala 2023 προς τιμήν της έκθεσης του Ινστιτούτου Κοστουμιών “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, η Global Brand Ambassador της Estée Lauder, Grace Elizabeth, συνδύασε μία έντονη ροζ pop απόχρωση στα μάτια και στα ζυγωματικά, με μία απαλή nude απόχρωση στα χείλη.

Η Grace φοράει Estée Lauder Pure Color Lipstick στην απόχρωση Modern Muse.

“ Με το beauty look της Grace, θέλησα να αποδώσω φόρο τιμής στην iconic χρήση των μαργαριταριών από τον Karl, τοποθετώντας αληθινά μαργαριτάρια γύρω από τα μάτια της. Χρησιμοποίησα ένα συνδυασμό bronzer της Estée Lauder με ένα ζωηρό, ροζ ρουζ γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά προκειμένου να δώσω λίγη ένταση στο βλέμμα και να αναδείξω την κομψή ροζ λάμψη της πέρλας γύρω από τα μάτια της. Τέλος, ολοκλήρωσα το look με το κραγιόν Pure Color Lipstick στην απόχρωση Modern Muse για nude απόχρωση στα χείλη, έτσι ώστε να δώσω όλη την έμφαση στο ροζ pop χρώμα γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά της και να εξισορροπήσω το έντονο χρώμα του φορέματος “, δήλωσε η Maki Ryoke, makeup artist της Grace.