×

Η FOREO προετοιμάζει την επιδερμίδα σου για το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι!


Με τις καλοκαιρινές διακοπές να είναι μια ανάσα μακριά, το μυαλό μας ταξιδεύει σε τιρκουάζ θάλασσες και λευκά, πλακόστρωτα σοκάκια. Το σώμα όμως και το πνεύμα παραμένουν ακόμα ταλαιπωρημένα από μία δύσκολη χρονιά. Κι ενώ ένα επαγγελματικό massage μοιάζει η τέλεια λύση για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου άγχους, υπάρχουν τεχνικές που μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι με τη βοήθεια της σουηδικής beauty tech εταιρίας FOREO. Σημειώνετε;


STEP 1: ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ LUNA 4 plus

Υπό τη μελωδία μίας χαλαρωτικής μουσικής και το φως από το αγαπημένο σας αρωματικό κερί να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα, ξεκινήστε την περιποίηση με το εμβληματικό LUNA 4 Plus. Η θερμοθεραπεία θα σας χαλαρώσει αμέσως, η φωτοθεραπεία με κόκκινο LED και NIR φως θα κάνουν boost στην παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας ενώ η αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας στο τέλος του session (καθώς θα έχουν αφαιρεθεί 99.5% των ατελειών και του σμήγματος) θα δώσει αυτόματα μία φρεσκάδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στη ψυχολογία. Ο καθαρισμός με τη χρήση του LUNA 4 Plus είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να αφυπνίσουμε σώμα και πνεύμα όταν νιώθουμε κούραση ή υπνηλία, μετά το γραφείο και πριν μία έξοδο (tested & approved!). Ολοκληρώνουμε το πρώτο αυτό βήμα με ένα σύντομο face massage session επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του FOREO app.


STEP 2: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ SMART MASKING

Είναι το UFO 2 ένα από τα πιο fun-to-use προϊόντα της FOREO; Είναι! Εκτός από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει μετά από οποιαδήποτε smart masking ρουτίνα ομορφιάς, αποτελεί και ένα beauty gadget που από μόνο του προσφέρει αίσθηση spa στο σπίτι. Δική μας αγαπημένη προτίμηση για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού, είναι η λειτουργία κρυοθεραπείας καθώς ξυπνά την επιδερμίδα και είναι ιδανική για την πρωινή μας τελετουργία ομορφιάς.


STEP 3: ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενώ η γυμναστική σίγουρα δεν είναι.. χαλαρωτικό σπορ, η FOREO πρωτοπορεί με το BEAR, το must-have beauty gadget που γυμνάζει τους μύες του προσώπου ώστε να τονώσει και να ανορθώσει το περίγραμμά του. Απολαύστε το τελευταίο αυτό step της τελετουργίας με μία πιο upbeat μουσική υπόκρουση και νιώστε την επιδερμίδα σας να ξυπνάει!

Τα skincare προϊόντα της FOREO είναι διαθέσιμα στο foreo.com kai sephora.gr