×

Maybelline New York νέα The Falsies Surreal Extensions Mascara για τις πιο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ βλεφαρίδες!


Η Maybelline New York, η No1 μάρκα μακιγιάζ παγκοσμίως, καινοτομεί για ακόμα μία φορά δημιουργώντας την The Falsies Surreal Extensions Μascara για τον πιο εντυπωσιακό όγκο και μήκος που έχεις δει ποτέ στις βλεφαρίδες σου.

Η The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline New York έρχεται μαζί με το πρώτο Avatar straight out of Metaverse – την May. Υπόσχεται τις πιο εξωπραγματικές βλεφαρίδες που έχεις δει ποτέ, χαρίζοντας +36% μήκος και 10 φορές περισσότερο όγκο! 


Η συγκεκριμένη mascara έχει ένα καινοτόμο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε σχήμα έλικας που αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη, ενώ η σύνθεση με Hybrid Fibers – ένα μείγμα από ίνες σε διάφορα μεγέθη - «χτίζουν» τις βλεφαρίδες φτάνοντας έως 3mm. Έτσι, η The Falsies Surreal Extensions Mascara προσφέρει έντονο όγκο δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με χρώμα και ένταση που διαρκεί για έως και 24 ώρες, χωρίς να δημιουργεί κόμπους ή να μεταφέρεται.

Στα plus της The Falsies Surreal Extensions Mascara είναι και η vegan σύνθεση της, καθώς δεν περιέχει συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. Επιπλέον, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.


Η The Falsies Surreal Extensions Mascara εφαρμόζεται πολύ εύκολα με δύο μόνο βήματα:

Βήμα 1ο : Εφάρμοσε από τη ρίζα μέχρι τις άκρες για άμεσο μήκος και όγκο.

Βήμα 2ο : Επανάλαβε την διαδικασία όσες φορές θέλεις για να «χτίσεις» το αποτέλεσμα.

Επίλεξε την The Falsies Surreal Extensions Mascara για χρώμα, μήκος και ένταση που διαρκεί έως και 24 ώρες…και φυσικά για τις πιο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ.

P.S.: Do not forget,
You’ve got Maybelline, make it happen!
#maybellinegr