×

Ο Kilian Paris παρουσιάζει το νέο άρωμα Smoking Hot

Η νέα αρωματική δημιουργία του KILIAN PARIS είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός από σπάνιας ποιότητας καπνό από το Kentucky, το οποίο αποτελεί τη βασική αρωματική νότα, ενισχυμένος από το επίμονο άρωμα sisha με γεύση μήλου και των έντονων σακχάρων της βανίλιας Bourbon. Μια καραμελωμένη απόλαυση.

Μία καινοτόμα ιδέα πρωταγωνιστεί στην έμπνευση δημιουργίας του Smoking Hot.  «Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να είσαι αισθησιακός. Μπορεί να είσαι καλός, μπορεί να είσαι κακός. Ίσως είσαι καλύτερος όταν είσαι κακός… Ίσως σου αρέσει να είσαι ο εαυτός σου ή μια διαφορετική εκδοχή του. Τη νύχτα, δεν υπάρχουν κανόνες παρά μόνο ένας: να είσαι απλά smoking hot!», Kilian Hennessy.

Σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Mathieu Nardin, ο Kilian Hennessy σας ταξιδεύει με το Smoking Hot σε ένα μέρος που δανείζεται στοιχεία από clubs της Ευρώπης, μέχρι και shisha lounges της Μέσης Ανατολής. Μέρη όπου δεν υπάρχει καλό, κακό και σίγουρα δεν υπάρχουν κανόνες.

Tο Smoking Hot ξεκινά με απαγορευμένα φρούτα: μια πλούσια γεύση Apple Hookah, η οποία αναμειγνύεται με τη ζεστή ουσία Cinnamon Bark. Σε μια αργή καύση, ξεπροβάλλουν νότες του απόλυτου καπνού Kentucky Tobacco. Ενώ οι νότες καπνού αποτελούν βασικό στοιχείο της σύγχρονης αρωματοποιίας, η KILIAN PARIS τολμά τη μοναδικότητα του Tobacco absolute.

Εναρμονισμένο με Oakmoss, το ηχηρό Tobacco absolute μας παρασύρει σε ένα άρωμα βανίλιας Bourbon, με βαλσαμικούς τόνους. H γνωστή και ως Pure Jungle essence™ Bourbon Vanilla, αποτελεί την υψηλότερης ποιότητας διαθέσιμη βανίλια, ιδιαίτερα έντονη και με χαρακτηριστική υφή. Όταν φλερτάρει με το Orcanox™, ένας ισχυρός αισθησιασμός ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Για άντρες με μεθυστική αυτοπεποίθηση και γυναίκες που λατρεύουν να βυθίζονται σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν οσφρητική γκαρνταρόμπα ενός άντρα. Το Smoking Hot επαναπροσδιορίζει τα smoky αρώματα του σήμερα και μας παρασύρει σε μια αίσθηση η οποία είναι… too hot to handle.