×

The Body Shop - Νέες προσθήκες στην εμβληματική σειρά Tea Tree

Σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη της The Body Shop, η πλειοψηφία των ανθρώπων πιστεύει ότι η βιομηχανία ομορφιάς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση – και οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στη χρήση ρετουσαρισμένων φωτογραφιών και σε μη ρεαλιστικούς ισχυρισμούς ομορφιάς. Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι άνθρωποι θεωρούν την επιλογή μοντέλων στις διαφημίσεις ως τον μεγαλύτερο μεμονωμένο παράγοντα που συμβάλλει στα χαμηλά επίπεδα αυταγάπης. Στην The Body Shop έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση και χρησιμοποιούμε τα ευρήματα της έρευνας για να βελτιώσουμε τις πρακτικές μας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προϊόντων και των ενεργειών marketing. Με το λανσάρισμα της νέας και βελτιωμένης μας bestselling σειράς, Tea Tree, η The Body Shop ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για την επιδερμίδα τους. Με το να χρησιμοποιούμε σε όλη τη νέα καμπάνια μοντέλα με ατέλειες στην επιδερμίδα τους, αγκαλιάζουμε τα σπυράκια, τις ατέλειες και την υφή της επιδερμίδας. Η νέα σειρά διαθέτει επίσης μια ανανεωμένη, φιλική προς την επιδερμίδα φόρμουλα, που συνδυάζει έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ καταπολεμώντας τις απρόβλεπτες ατέλειες που μπορεί να εμφανίσει η επιδερμίδα.

Η The Body Shop ανανέωσε τα προϊόντα της Νο1 σειράς περιποίησης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον αντίκτυπο που έχουν οι απρόβλεπτες ατέλειες της επιδερμίδας στη ζωή τους. Tο τέλειο δίδυμο – έλαιο τεϊόδεντρου και σαλικυλικό οξύ – είναι εδώ για να βοηθήσει στην ορατή μείωση των ατελειών. Με σημαντικές αναβαθμίσεις στη φόρμουλα, η νέα σειρά Tea Tree περιλαμβάνει πλέον σαλικυλικό οξύ σε όλα τα προϊόντα και έλαιο τεϊόδεντρου που είναι γνωστό για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.

Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα καθαρή και με ορατή μείωση των ατελειών, ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε τον έλεγχό της, ακόμη κι αν υπάρχουν μέρες με απρόβλεπτες ατέλειες.

Έλαιο Τεϊόδεντρου με φυσικές ισχυρές ιδιότητες από το όρος Κένυα

Το τεϊόδεντρο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις φυσικές αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Στην The Body Shop προμηθευόμαστε αυτό το φυσικά ισχυρό φυτό από τους πρόποδες του όρους Κένυα, όπου συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι από εξειδικευμένους καλλιεργητές και περνά τη διαδικασία της απόσταξης με ατμό μέσα σε 12 ώρες από τη συγκομιδή, παράγοντας το υψηλής ποιότητας έλαιο.

Το έλαιο τεϊόδεντρου παράγεται βιολογικά, με καλλιέργεια μικρής κλίμακας και συγκομιδή με το χέρι, χωρίς σύγχρονες, ρυπογόνες μεθόδους μηχανικής επεξεργασίας. Επιπλέον, όλα αυτά προέρχονται από το μακροχρόνιο πρόγραμμά μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Η συνεργασία με την Kutoka Ardhini παρέχει σε πάνω από 1. 000 μικροκαλλιεργητές ένα δίκαιο και σταθερό εισόδημα, καθώς και μία ειδική κοινωνική εισφορά που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες.

Γνωρίστε τη νέα σειρά Tea Tree: βελτιωμένη φόρμουλα, ανανεωμένη συσκευασία

Η βελτιωμένη μας σειρά περιλαμβάνει 11 προϊόντα. Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι εμπλουτισμένα με σαλικυλικό οξύ, για την απόλυτη ρουτίνα που καταπολέμα τις ατέλειες της επιδερμίδας. Το φυσικά καθαρό και φρέσκο άρωμα του ελαίου τεϊόδεντρου αναδύεται από τα προϊόντα, σε μια σειρά από υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις. Και επιπλέον, όλα είναι εμπλουτισμένα με πάνω από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. , ενώ διατίθενται σε νέες ανανεωμένες συσκευασίες, που περιέχουν ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά από γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό.