×

Η Beiersdorf Hellas, δηλώνει έμπρακτα την στήριξή της στο πολυετές κοινωνικό έργο του Άλλου Ανθρώπου

Η φροντίδα αποτελεί κεντρική αξία του ομίλου της Beiersdorf Hellas και παίρνει μορφή μέσα από τις πολλαπλές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας που αποβλέπουν στην ευαισθητοποίηση και στην ενθάρρυνση για κοινωνική αλλαγή, ξεκινώντας από τους εργαζομένους της.

Η Beiersdorf Hellas επενδύει στην κοινωνική αλληλεγγύη και ισότητα και στηρίζει έμπρακτα το πολυετές έργο του Άλλου Ανθρώπου καλύπτοντας ανάγκες του οργανισμού σε τρόφιμα και εξοπλισμό με τη μορφή δωρεάς, αλλά και παρέχοντας προϊόντα περιποίησης και φροντίδας NIVEA.

Ο Άλλος Άνθρωπος φιλοξένησε τους ανθρώπους της Beiersdorf Hellas την Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, για μια εμπειρία ζωής, όπου είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την καθημερινότητά των εθελοντών του οργανισμού. Εκεί οι άνθρωποι της Beiersdorf Hellas συμμετείχαν στην προετοιμασία φαγητού και καφέ, μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και συλλογικής προσπάθειας με στόχο την ενίσχυση όλων όσων έχουν ανάγκη.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του ομίλου της Beiersdorf, που αποτελούν μόλις ένα μέρος των συνολικών δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, είχαν σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Βάνα Μακρυγιάννη, Senior HR Business Partner Greece & Israel της Beiersdorf «Το έργο της Κοινωνικής Κουζίνας του Άλλου Ανθρώπου αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας! Η συμμετοχή στη δράση του οργανισμού ήταν μια μοναδική εμπειρία και ένα μάθημα ζωής για όλους μας.»