×

Βάλε τα πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς στο νεσεσέρ σου.


Η τελευταία τάση στον χώρο της ομορφιάς είναι η επιλογή αποτελεσματικών προϊόντων που προσφέρουν ταυτόχρονα πολλαπλές χρησιμότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ποικίλους τρόπους. 
Το τέλειο είναι ότι χρειαζόμαστε μόνο μερικά προϊόντα στο νεσεσέρ ομορφιάς μας για να δημιουργήσουμε ένα στιλάτο look ή ακόμα και για να αποφύγουμε μια ακριβή θεραπεία ομορφιάς κάθε τόσο. Το ρουζ μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για να τονίσετε τα χείλη, ενώ το highlighter και το bronzer δεν δημιουργούν μόνο καλοσχηματισμένα περιγράμματα, αλλά και εκφραστικά μακιγιάζ στα μάτια.

Η make-up artist Loni Baur γνωρίζει τα πάντα για τα πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς και για το πώς να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ για όλη την μέρα χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα.

ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Loni Baur: Αυτή η τάση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι άνθρωποι «πνίγονται» από την απίστευτα μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ που υπάρχει εκεί έξω και έτσι πολλές φορές θέλουν να περιορίζονται στα ελάχιστα. Σώζετε χρήματα, χρόνο και, πάνω απ' όλα, το περιβάλλον, όταν το νεσεσέρ ομορφιάς σας δεν είναι γεμάτο με αμέτρητα βαζάκια και σωληνάρια. Σήμερα, τα μακιγιάζ πρέπει να είναι γρήγορα και απλά. Αυτή είναι η τάση αυτή τη στιγμή!

ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ». ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ FULL-FACE LOOK;

Loni Baur: Τα απαραίτητα πράγματα που κουβαλάω πάντα μαζί μου είναι: Μια θρεπτική κρέμα προσώπου για βάση, ένα ελαφρύ foundation ή concealer, ένα όμορφο ρουζ, μια μάσκαρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες και ένα χρωματιστό (ιδανικά κόκκινο) και θρεπτικό κραγιόν. Για μια cool εμφάνιση και αυτοπεποίθηση στα ύψη!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ; 

Loni Baur: Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της ελαφριάς σύνθεσης και της εφαρμογής διαφορετικών υφών – όπως όταν ζωγραφίζεις με ακουαρέλες. Για να ανανεωθώ όταν βρίσκομαι εν κινήσει, χρησιμοποιώ πάντα ένα ενυδατικό κονσίλερ που επίσης θρέφει το δέρμα μου. Η κρεμώδης υφή του Catrice SOFT GLAM FILTER FLUID είναι η νέα μου απόλυτη ανακάλυψη για την τέλεια λάμψη. Απλώς πιέστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας το προϊόν στα μάγουλα και αυτό είναι! Το λαμπερό και ακτινοβόλο look σας είναι έτοιμο. Επιπλέον, ένα πρακτικό ρουζ σε μορφή στικ ταιριάζει τέλεια!

ΤΑ LOOKS ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ #LATTE-MAKEUP Ή ΤΟ #BARBIECORE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΑ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ MONO LOOK;

Loni Baur: Αυτές οι τάσεις χαρακτηρίζονται από την ομοιόμορφη απόχρωση όλων των προϊόντων. Τα προϊόντα πολλαπλών χρήσεων και οι παλέτες είναι ιδανικά γι’ αυτό. Ένα stick ρουζ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και ως σκιά για τα μάτια αλλά και ως κραγιόν. Απλά νομίζω ότι δεν πρέπει να υπερβάλετε πάρα πολύ, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό και όχι υπερβολικά «βαμμένο».

Το απαλά χρωματισμένο, λαμπερό Catrice Soft Glam Filter Fluid προσφέρει στο πρόσωπό σας ένα «soft glam filter» εφέ για μια άψογη και λαμπερή επιδερμίδα. Και είναι ένα αληθινό πολυεργαλείο: Το υγρό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του, ως προετοιμασία κάτω από ή πάνω από το μακιγιάζ, ή για να τονίσει συγκεκριμένα σημεία.

ΣΤΙΣ ΠΟΛΑΣΧΟΛΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

Loni Baur: Ένα πράγμα που συχνά παραμελείται είναι η κατάλληλη φροντίδα των χειλιών, προκαλώντας ξηρά και ραγισμένα χείλη. Αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι ένα τακτικό scrub, ακολουθούμενο από ένα πλούσιο, ενυδατικό προϊόν φροντίδας. Τα περιποιημένα χείλη πάντα φαίνονται απίστευτα όμορφα και υγιή.

SOCIAL MEDIA TREND

ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

Αυτό το νόστιμο μακιγιάζ χειλιών είναι από τα τελευταία viral στο TikTok: Εμπνευσμένο από το δημοφιλές αναψυκτικό, #cherrycolalips (11,7 εκατομμύρια προβολές) ή #cherrycolalipgloss (495 χιλιάδες προβολές), τονίζει τα χείλη: Δημιουργήστε περίγραμμα στα χείλη σας με ένα σκούρο κόκκινο μολύβι χειλιών και προσθέστε ένα γυαλιστερό lip gloss ή κραγιόν για να δημιουργήσετε ένα σκούρο κόκκινο look που θυμίζει το δημοφιλές αναψυκτικό με γεύση κεράσι!