×

Giraffe Cosmetics, το brand που σε καλεί να σε αποδεχτείς και να σε αγαπήσεις.


Η φετινή ΔΕΘ έκρυβε πολύ ωραίες ελληνικές εταιρείες και ανάλογα με το αντικείμενο που σε ενδιέφερε, μπορούσες να βρεις διαμάντα. Έτσι συνέβη και με τη Giraffe Cosmetics. Ένα νέο ελληνικό brand ομορφιάς που ιδρύθηκε από δύο νεά παιδιά, την Όλγα Ζιούτα και τον Θωμά Κράπη, το 2022 στη Θεσσαλονίκη μέσα από την αγάπη τους για τα δερμοκαλλυντικά, τα φυσικά συστατικά και την αυτοφροντίδα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Το όνομα όπως και το λογότυπο του brand είναι η καμηλοπάρδαλη, ένα ζώο που έχει πάντα ψηλά το κεφάλι και εκπέμπει αυτοπεποίθηση παρά τη χαρακτηριστική του εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίσει εσθητά από τα υπόλοιπα. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και το brand, την αποδοχή της διαφορετικότητας και αυτού που είμαστε.

Θα θέλαμε κάθε γυναίκα ή άντρας που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας να αγκαλιάσει την μοναδικότητα του, να φροντίσει τον πολύτιμο εαυτό του και να έχει το κεφάλι του πάντα ψηλά με αυτοπεποίθηση αφήνοντας κάτω ότι θα μπορούσε να τον ρίξει.

Προς το παρόν στη Giraffe Cosmetics θα βρείς πέντε cruelty free και parabens free προϊόντα (αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης) που απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες: ένα αφρώδες καθαριστικό προσώπου, έναν ορό για το πρόσωπο και τα μάτια, μια 24ωρη κρέμα προσώπου, μια κρέμα ματιών και μια μάσκα χειλιών.

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά, όπως: Εκχυλίσματα π.χ. χαμομηλιού, αλόης και φύλλου χαμπερλέα Ροδόπης, Ελαια π.χ. από ρόδι, από αβοκάντο, νυχτολούλουδο, ηλίανθο, τζίντζερ, γεράνιο, κ.α..

Τέλος, τα προιόντα της Giraffe Cosmetics είναι διαθέσιμα μέσω του e-shop τους giraffecosmetics.com και αν ψάξεις στο google θα τα βρεις και σε ηλεκτρονικά φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Official E-shop giraffecosmetics.com
Social Media: Facebook: Giraffe Cosmetics Instagram: @giraffecosmeticsgreece Tik Tok: @giraffe.cosmetics

Π.Σ. Καθώς η εποχή που ζούμε βασίζεται στην ταχύτητα και στα γρήγορα βήματα, σου προτείνω να δοκιμάσεις το Face and Eye Serum για εντατική φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση. Τα πλούσια συστατικά που περιέχει παρέχουν αντιρυτιδική δράση ενώ παράλληλα παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στις γραμμές έκφρασης, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους γύρω από τη περιοχή των ματιών. Ο συνδυασμός του με έλαιο από ρόδι και υαλουρονικό οξύ ενισχύουν την κυτταρική αναγέννηση και ανάπλαση των κυττάρων, διατηρώντας την επιδερμίδα νεανική και λαμπερή. Επίσης, είναι σούπερ επιλογή για τη μέθοδο Skin Cycling στο στάδιο της ενυδάτωσης.