×

e68: προϊόντα υψηλής ποιότητας Made in Italy


Ας πιούμε μια γουλιά από τον cappuccino μας και ας κάνουμε ένα νοερό ταξίδι στη γειτονική Ιταλία. Τη χώρα που για εμένα προσωπικά, κατάφερε να ενσωματώσει τη μοντέρνα εποχή στην κλασική παράδοση που για αιώνες θαυμάζουμε. Αν έχετε περπατήσει στα σοκάκια της Περούτζα ή απολαύσατε το κρασί σας στα μικρά σοκάκια του Μιλάνου, τότε ξέρετε ότι δε λέω υπερβολές.

Σήμερα λοιπόν στο Mairigram σας παρουσιάζω το e68, ένα μοντέρνο Ιταλικό brand με καλλυντικά που φροντίζουν τον εαυτό σας κάθε μέρα με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Τα προϊόντα e68 είναι αποτέλεσμα σχολαστικών επιστημονικών μελετών και αναζήτησης ενεργών συστατικών και φυσικών συστατικών που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση ρυτίδων και ατελειών της επιδερμίδας, να ενυδατώσουν και να διατηρήσουν τη φρεσκάδα του δέρματος.

4D Υαλουρονικό Οξύ

Το συστατικό κλειδί είναι το 4D Υαλουρονικό Οξύ, το απόλυτο επίπεδο ενυδάτωσης, και περιέχετε σε όλα προϊόντα. Είναι ένας πολύτιμος συνδυασμός 4 τύπων υαλουρονικού οξέος με διαφορετικές ιδιότητες. Παρέχει πολυδιάστατη προστασία, δρώντας σε διαφορετικά στρώματα της επιδερμίδας για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα και προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία.

Βιώσιμη αποτελεσματικότητα

Χρησιμοποιούν φυσικά εκχυλίσματα βιολογικής γεωργίας, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Τα vegan προϊόντα και τα προϊόντα μηδενικών εκπομπών περιέχονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Τα προϊόντα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
Γυναικεία περιποίηση δέρματος
Περιποίηση σώματος
Περιποίηση ανδρών


The Pure Glow – Concentrated Anti Aging Serum για τέλεια λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ.

Over night Rest – Anti Aging Night Face cream για άμεσο εφέ lifting, ενώ παράλληλα εξομαλύνει και προστατεύει από τη γήρανση. Χρησιμοποιησέ τη το βράδυ σε καθαρό δέρμα. 

Τέλος, όλα τα προϊόντα e68 θα τα βρεις σε επιλεγμενα φαρμακεία και eshop σε όλη την Ελλάδα.